mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Office Suites & Applications

Register

Veids, noklusējuma Microsoft Word 2007 vērā labojumus typos? (bez koriģēšanas

Reply

Thread Tools
Old Marts 28, 2008, 21:43
Loceklis

Default Veids, noklusējuma Microsoft Word 2007 vērā labojumus typos? (bez koriģēšanas

Vai ir veids, kā padarīt tās noklusējuma iestatījums, Microsoft Word 2007 automātiski mēģināt izlabot typos, neatkarīgi no vārda, nevis jūsu, kam, lai manuāli ievadītu katras no koriģēšanas, lai nekad pats precīzs typo atkal? (Es uzskatu, ka, lai nav tā vērts, jo mani typos ir nereti pilnīgi atšķirīgs no iepriekšējās apliecības) Piemēram, es ierakstījāt "forym", kas dokumentā, nevis "forums". Bet labot typo pēc noklusējuma, programma Word vienkārši uzsvēra kļūdu sarkano un ļāva tai iet bez izmaiņām. Tagad, ja es manuāli ar peles labo pogu noklikšķiniet uz vārda> koriģēšanas> forumā, pats typo nekad neatkārtosies, bet tas ir veids, kā pateikt Word automātiski uzminēt kuras vārds iespējamo vārdu es, iespējams, nozīmēja? Nav svarīgi, kāds ir mans typoed vārds var būt. Pateicība.
Old Marts 31, 2008, 17:20
Donors Group

Default Veids, noklusējuma Microsoft Word 2007 vērā labojumus typos? (bez koriģēšanas

Neviens, ka es varu atrast. Es domāju, ka jums varētu uzņemties "nē", ja vien kādu amatu, kas ir bijis tur un darīt to.

Mana sistēma: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
RAM Operatīvā atmiņa:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (s):
nVidia GeForce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tastatūra
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s atbalstīt
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plakano
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Marts 31, 2008, 18:14
Loceklis

jā es esmu pieņemot, "nē". būs lieliska iespēja gan. i do tips nav ļoti labi
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.