![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Existuje spôsob, ako urobiť z neho predvolené nastavenia, ktoré by mal Microsoft Word 2007 automaticky pokúsi opraviť preklepy, bez ohľadu na to, čo slovo, miesto vášho museli ručne zadávať každú z nich v automatických opráv, aby sa nikdy dostať rovnaké Presný typo znova? (Zisťujem, že to nesmie byť za to, ako moje preklepy sú častokrát úplne odlišné od tých minulých) Napríklad som napsali 'fórami' v dokumente namiesto 'fórum'. Ale namiesto toho sa opravuje překlep v predvolenom nastavení programu Word jednoducho zdôraznila chyba v červenej a umožnilo ísť nezmenené. Teraz, keď som ručne právo-kliknite na slovo> automatických> forum, rovnaký překlep nikdy nebude opakovať, ale existuje spôsob, ako zistiť, Word automaticky odhadnúť, ktoré slovo z možných slov asi myslí? Bez ohľadu na to, čo my typoed slovo môže byť. Vďaka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Žiadny, že nájdem. Myslím si, že možno predpokladať, "nie", ak niekto, kto to bol pracovné miesta, a urobil to.
| |||
| |||
| Áno, som za predpokladu, 'nie'. by bolo skvelé funkcie keď. Nejsem typ veľmi dobre |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Microsoft Office Word 2007 hrabě Vylúčenie | Tinkerbell | Office & Aplikácie | 5 | 20. mája 2009 12:47 |
| Word 2007, s výnimkou stránok od slov | Snowblind | Office & Aplikácie | 8 | 21. marec 2009 13:27 |
| Značka Outlook 2007 nie je predvolená GMail | TheFang | Email, VoIP & IM Diskusia | 4 | 5. októbra 2008 14:51 |
| A spôsob, ako zmeniť farbu textu kurzor v aplikácii Microsoft Word 2007? | andrewanimation | Office & Aplikácie | 2 | 20. februára 2008 15:08 |
| Ako zmeniť predvolenú veľkosť stránky v MS WORD | Girish t | Office & Aplikácie | 5 | 9. mája 2007 22:02 |
| Thread Tools | |
| |