мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Оффице & Апплицатионс

Register

Начин да се подразумевани Мицрософт Уорд 2007 у исправљање грешака при упису? (осим СамоИсправак

Reply

Тхреад Тоолс
Old 28. Јан 2008, 21:43
Мембер Гроуп

Да ли постоји начин да га је подразумевана поставка да Мицрософт Уорд 2007 би требао аутоматски покушати исправити било какве грешака при упису, без обзира што је реч, уместо вашег власништво ручно уписати свако у СамоИсправак како би никада добити исти тачан словослагач опет? (Мислим да то не исплати, као мој грешака при упису су често потпуно другачији од оних прошлих) На пример, ја куцаног 'форым' у документу уместо "Форум". Но, уместо корекције словослагач по подразумеваној, Уорд једноставно нагласио је грешка у црвено и то дозвољено да иде неизмењени. Сад, ако ми сами десни клик реч> СамоИсправак> форум, исто словослагач никада неће поновити, али постоји начин да кажем да Уорд аутоматски погодите која реч од могућих речи сам вероватно значило? Без обзира на моје тыпоед реч мај бити. Хвала.
Old 31. март 2008, 17:20
Донаторска Група

Ништа што могу пронаћи. Мислим да могу претпоставити "не", осим ако је неко ко је пост био тамо и то учини.

Мы Сыстем: Тим

Процесор (и):
Атхлон 64 3500 +
Матичне плоче:
Асус А8Н-ВМ ЦСМ
РАМ меморија:
Гусар ПЦ3200 ЦЛ2 ДДР-400 2ГБ
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 6600 512МБ
Соунд Цард:
Цхерры РС 6000 м тастатури
Тврди диск (и):
Баррацуда.7 + 2кс200ГБ 58МБ / с одржавати
Оптички погон (е):
Самсунг ДВД-РОМ ТС-Х352
Цасе / псу:
Тхермалтаке сопран
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Телеуест 2кс20Мб/сец
Монитор (е):
СКСГА Флат Панел
Оперативни систем (е):
Слацкуаре (2.6.27.7) (Флуксбокс)
Old 31. март 2008, 18:14
Мембер Гроуп

Да сам претпостављив 'не'. била би одлична особина ипак. Не типа врло добро
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц