![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Чи є спосіб зробити це за замовчуванням, що Microsoft Word 2007 автоматично намагаються виправити всі помилки, незалежно від того, що це за слово, замість того, щоб ваш вручну вводити кожен у Autocorrect для того, щоб ніколи не отримаєте такий самий помилка знову? (Я вважаю, що для не варто, як моя помилка часто є повністю відрізняється від минулого), для прикладу, я набирав 'forym "у документі замість" форуму.' Але замість виправлення помилки За замовчуванням Word просто підкреслило помилку в червоний і дозволив їй йти без змін. Тепер, якщо я вручну правою кнопкою миші на слово> Autocorrect> форум, ті ж помилки ніколи не повториться, але чи є спосіб сказати слово автоматичного здогадатися, що це за слово з можливих слів я, ймовірно, мав на увазі? Незалежно від того, що мої слова typoed може бути. Спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ні що я можу знайти. Я думаю, можна вважати "ні", якщо хтось посади, хто був там і зробив.
| |||
| |||
| Та Я припускаю, "ні". буде більше, хоча функції. Я не дуже добре тип |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Microsoft Office 2007 Word Count відчуження | Tinkerbell | Office Suites & Застосування | 5 | 20 травня 2009 12:47 |
| Word 2007, не враховуючи сторінок Word Count | Snowblind | Office Suites & Застосування | 8 | 21 березня 2009 13:27 |
| Зробити Outlook 2007 за умовчанням не GMail | TheFang | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 4 | 5 жовтня 2008 14:51 |
| Спосіб змінити колір тексту курсором в Microsoft Word 2007? | andrewanimation | Office Suites & Застосування | 2 | 20 лютого 2008 15:08 |
| Як я можу змінити розмір сторінки за замовчуванням у MS WORD | Girish T | Office Suites & Застосування | 5 | 9 травня 2007 22:02 |
| Різьба Інструменти | |
| |