![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички и благодаря за разглеждане на моя пост. Това е мой проблем, аз трябва да знам какво продажба и покупка книга софтуер. Аз погледнах в Google, но може да изглежда да намерят отговор. Също така искам да разбера какво специализирана контакт управление проследяване пакет е. Аз се отбелязва, глупости, но когато пиша, че в Google. Така че някой може да ми помогнеш! Шон |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Продажби и покупка Ledger софтуер ще бъде за водене разделите по опис, ако ще, на продукти, фирмата ви има закупени и продадени. Не е много сигурен за второто, аз само да предполагам, който ще бъде безполезен. Защо ти трябва да знаеш? Начало / курс?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Здравейте благодаря за Вашия отговор. Имам нужда от него за работа Разбира се, аз работя по един проект и аз трябва да изследователска нещо различно и напишете доклад в края на това .. Имам бил казал за сивозелен уеб сайт, но там е много различно verson на сивозелен знаеш ли какво един би бил най-добрият и не знаеш ли, ако има някакво Microsoft софтуер и също може да погледнете. Благодаря отново Sean |