μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Office Suites & Εφαρμογές

Register

Τι είναι η πώληση και αγορά λογισμικού καθολικό

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 10ης Μαΐου 2009, 11:08
Μέλος Ομάδα

Γεια σας και ευχαριστώ όλους για την εξέταση μου.

Εδώ είναι το πρόβλημά μου? Πρέπει να ξέρω τι πωλήσεις και η αγορά λογισμικού είναι καθολικό. Έχω εξεταστεί στο Google, αλλά μπορεί να βρώ απάντηση.

Επίσης θέλω να μάθω τι εξειδικευμένη διαχείριση επαφών εντοπισμού πακέτο είναι. Έχω σημειώνοντας χάλια, αλλά όταν αυτό το είδος στο Google.

Έτσι μπορεί κανείς να με βοηθήσει έξω!!

Sean
Old 10ης Μαΐου 2009, 12:27
Ομάδα Δωρητών

Πωλήσεις και Αγορές Λογιστική λογισμικό θα είναι για τη διατήρηση των καρτελών σε μια απογραφή, αν θέλετε, των προϊόντων της εταιρείας σας έχει αγοραστεί και να πωληθεί.

Δεν έχει πολύ σίγουρος για το δεύτερο, θα μπορούσα μόνο να μαντέψω που θα είναι άχρηστες.

Γιατί θα πρέπει να γνωρίζετε; Αρχική Σελίδα / μαθήματα;
Old 10ης Μαΐου 2009, 12:30
Διαχειριστής Ομάδα

http://www.sage.co.uk/

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 10ης Μαΐου 2009, 15:30
Μέλος Ομάδα

Γεια σας ευχαριστώ για την απάντηση. Θέλω να είναι για την πορεία εργασιών? Είμαι ένα έργο και πρέπει να την έρευνα και άλλο πράγμα να γράψετε μια έκθεση στο τέλος του ..

i έχει πει για το φασκόμηλο web site, όμως υπάρχουν πολλά διαφορετικά verson της φασκομηλιάς ξέρεις ποιο θα ήταν το καλύτερο και να ξέρεις αν υπάρχει λογισμικό της Microsoft θα μπορούσα επίσης να εξετάσουμε.

Ευχαριστώ και πάλι

sean
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.