![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας και ευχαριστώ όλους για την εξέταση μου. Εδώ είναι το πρόβλημά μου? Πρέπει να ξέρω τι πωλήσεις και η αγορά λογισμικού είναι καθολικό. Έχω εξεταστεί στο Google, αλλά μπορεί να βρώ απάντηση. Επίσης θέλω να μάθω τι εξειδικευμένη διαχείριση επαφών εντοπισμού πακέτο είναι. Έχω σημειώνοντας χάλια, αλλά όταν αυτό το είδος στο Google. Έτσι μπορεί κανείς να με βοηθήσει έξω!! Sean |
|
| |||
| |||
| Πωλήσεις και Αγορές Λογιστική λογισμικό θα είναι για τη διατήρηση των καρτελών σε μια απογραφή, αν θέλετε, των προϊόντων της εταιρείας σας έχει αγοραστεί και να πωληθεί. Δεν έχει πολύ σίγουρος για το δεύτερο, θα μπορούσα μόνο να μαντέψω που θα είναι άχρηστες. Γιατί θα πρέπει να γνωρίζετε; Αρχική Σελίδα / μαθήματα;
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| |||
| |||
| Γεια σας ευχαριστώ για την απάντηση. Θέλω να είναι για την πορεία εργασιών? Είμαι ένα έργο και πρέπει να την έρευνα και άλλο πράγμα να γράψετε μια έκθεση στο τέλος του .. i έχει πει για το φασκόμηλο web site, όμως υπάρχουν πολλά διαφορετικά verson της φασκομηλιάς ξέρεις ποιο θα ήταν το καλύτερο και να ξέρεις αν υπάρχει λογισμικό της Microsoft θα μπορούσα επίσης να εξετάσουμε. Ευχαριστώ και πάλι sean |