manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Office & Applications

Register

Što je prodaja i kupnja knjiga softvera

Reply

Thread Tools
Old 10 svi 2009, 11:08
Member Group

Default Što je prodaja i kupnja knjiga softvera

Pozdrav i hvala za sve gleda na moj post.

Ovdje je moj problem, a ja moram znati šta prodaju i kupovinu knjiga softver. Gledao sam na google, ali može se činiti da pronađete odgovor.

Također mi je potrebno da saznate šta je specijalizirana za upravljanje kontaktima tracking paketa. JA dobiti ukazujuchi sranje, ali kad sam tip koji se na google.

Znači može bilo tko pomoć mene vanjska strana!

Sean
Old 10 svi 2009, 12:27
Donatorska Grupa

Prodaja i kupnja knjiga bi se softver za vođenje kartica na popis, ako hoćeš, produkata vaše tvrtke je kupovati i prodavati.

Ne previše sigurni na drugu, ja mogu samo nagađati što bi bilo unhelpful.

Što trebam znati? Home / Coursework?
Old 10 svi 2009, 12:30
Administrator Group

http://www.sage.co.uk/

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 10 svi 2009, 15:30
Member Group

Hi there hvala za odgovor. Trebam je tečaj za rad; ja radim na nekom projektu i mi treba za istraživanje raznih stvari i napisali izvješće na kraju ga ..

Poznato mi je rekao o kadulja web stranica, ali ima dosta različitih verson kadulje znaš to sto bi bio najbolji i da li zna da li je bilo koji Microsoftov softver ja mogao isto tako gledati.

Hvala opet

Sean
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Jedan od mojih projekata - Trebam cijena knjiga i upravljanje softver za praćenje lseano Office & Applications 2 15. ožujak 2009 12:55
Newbie - Savjeti o kupnji laptopa david28 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 4 29. veljača 2008 11:21
Kupnja Zboard novih u trgovinama? fishking General Hardware Chat 1 17. prosinac 2007 12:07
Iko zbog kupnje neke ovna uskoro? alex CPU, Matične ploče i RAM 6 2. kolovoz 2007 02:25
Poštovani, kupovina nove help.please firedawg General Hardware Chat 4 7. srpnja 2007 00:51
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.