kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Office & Applications

Register

Mi az értékesítés és a vásárlás főkönyvi szoftver

Reply

Téma eszközök
Old Május 10 2009, 11:08
Csoport tagja

Default Mi az értékesítés és a vásárlás főkönyvi szoftver

Hi all, és köszönöm, hogy nézett my post.

Itt van a probléma, tudnom kell, hogy milyen értékesítési és vásárlási főkönyvi szoftver. Nekem van a Google-on látszott, de úgy tűnik, hogy választ találjon.

Is van szükség, hogy kiderüljön, milyen különleges kapcsolat kezelése követőkód csomag. I. megállapítva, hogy szar, de amikor én típus, hogy a Google-nak.

Így tud akárki segítsen nekem!

Sean
Old Május 10 2009, 12:27
Donor Group

Értékesítési és szoftverek beszerzése Ledger az lenne, hogy a lapok egy jegyzéket, ha a termék a cég vásárolt és értékesített.

Nem túl biztos a második, azt is csak sejtem lenne haszontalan.

Mit kell tudnom? Home / Coursework?
Old 10. május 2009, 12:30
Administrator Group

http://www.sage.co.uk/

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 10. május 2009, 15:30
Csoport tagja

Szia Köszönöm a választ. Kell, hogy a munka során, én vagyok dolgozik a projektben, és van szükség a kutatás különböző dolog, és írjon egy jelentést a végén is ..

Már mondtam a zsálya honlapján de van egy csomó más verson a zsálya tudod, hogy mit lenne a legjobb, ha tudod, hogy van-e Microsoft szoftver én is nézni.

Köszönöm

sean
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Az egyik a My Projects - Kell, hogy az árak Ledger és menedzsment Tracking Software lseano Office & Applications 2 15. március 2009 12:55
Newbie - Tanácsadás laptop vásárlás david28 Laptopok, PDA-k & Mobiles 4 29. február 2008 11:21
Vásárlási Zboard új üzletek? fishking Általános fémáru Chat 1 17. december 2007 12:07
Valaki miatt vásárolni néhány RAM hamar? alex Processzorok, alaplapok és RAM 6 2. augusztus 2007 02:25
Hello, új vásárlási help.please firedawg Általános fémáru Chat 4 7. július 2007 00:51
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.