![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas visiems ir Thanks for looking at my post. Čia yra mano problema, man reikia žinoti, ką pardavimo ir pirkimo knygos programinė įranga. Aš pamačiau google, bet gali atrodyti, kad surasti atsakymą. Taip pat man reikia sužinoti, kas specializuotų kontaktų valdymo stebėjimo paketas. Gaunu pažymėdamas, bet šūdas, kai aš tipo, kad "Google". So can anyone help me out! Sean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pardavimo ir pirkimo Ledger programinė įranga būtų palikti skirtukų sąrašą, jei norite, produktus, jūsų įmonė turi pirkti ir parduoti. Ne per daug tikri, antrasis, galėjau tik spėlioti, kuris būtų nenaudingas. Kodėl Jums reikia žinoti? Pradžia / kurso metu?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Hi there thanks for your reply. Man reikia už kursinį darbą, aš dirbu su projektu ir turiu įvairių mokslo dalykas ir rašyti ne apie tai pabaiga .. pranešimą Man buvo pasakyta apie SAGE tinklalapyje, tačiau yra įvairių verson of sage daug jūs žinote, ką iš jų bus geriausias ir jūs žinote, jei yra Microsoft programinę įrangą ir taip pat galėtų apsvarstyti. Dar kartą ačiū Sean |