![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Hi visiem un paldies par looking at my post.
Te ir mana problēma, man ir jāzina, kas pārdošanas un pirkšanas virsgrāmatas programmatūras. Es paskatījos uz google, bet var šķist, lai atrastu atbildi. Arī man ir nepieciešams, lai uzzinātu ko specializētās kontaktpersonu pārvaldības uzskaites pakete. Man atzīmējot, bet sūds, kad tipa ka Google. Līdz ar to var anyone help me out! Sean |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pārdošanas un pirkšanas virsgrāmatas programmatūrai būtu saglabāt cilnēm krājumos, ja jūs, produktiem, jūsu uzņēmumam ir pirktas un pārdotas.
Ne pārāk pārliecināts par otru, es varēju tikai minēt, kas būtu lietderīgi. Kāpēc jums vajag zināt? Home / kursi?
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
__________________ Mana sistēma: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Hi there paldies par jūsu atbildi. Man vajag to kursa darbu, es strādāju par projektu un man ir nepieciešams, lai pētniecībai dažādu lietu un rakstīt ziņojumu beigās tā ..
Es esmu teicis par salvija mājas lapā, bet pastāv dažādas verson no salvija daudz jūs zināt to, ko būtu vislabāk, un jūs zināt, ja ir kāds Microsoft programmatūras es arī varētu apskatīt. Thanks again sean |