![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć i dzięki za wszystkie patrząc na mój post. Oto mój problem, muszę wiedzieć co sprzedaży i zakupu oprogramowania księgi. Mam spojrzał w google, ale może się wydawać, aby znaleźć odpowiedź. Ponadto muszę się dowiedzieć, jakie specjalistyczne kontakt zarządzania śledzenia pakietu. I get zauważając crap ale kiedy rodzaju, że w Google. Więc może ktoś pomoże mi się! Sean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kupna i sprzedaży oprogramowania Ledger będzie za prowadzenie na kartach inwentarza, jeśli chcesz, produktów firma ma kupić i sprzedać. Nie jest zbyt pewny na drugi, mogę jedynie zgadywać, które byłyby bezużyteczne. Dlaczego chcesz wiedzieć? Strona główna / kursach?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Hi there, dzięki za odpowiedź. Potrzebuję go do pracy oczywiście, ja pracuje nad projektem i muszę badań różnych rzeczy i napisać sprawozdanie na koniec .. i zostały powiedział o sage stronie internetowej, ale istnieje wiele różnych verson z szałwia czy wiesz, co mogłoby być najlepszym i wiesz, jeśli istnieją jakiekolwiek oprogramowanie firmy Microsoft i może też. Jeszcze raz dziękujemy sean |