az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Office Suites & Uygulamalar

Register

Ne satış ve satın alma defterine yazılım

Reply

Konu Araçları
Old May 2009, 11:08 10.
Üye Grubu

Merhabalar ve teşekkürler benim sonradan bakmak için.

İşte sorun; ne satış ve satın alma defterine yazılım bilmeniz gereken. Google, ancak görüntülemek cevap bulmak için algılayabilirler.

Ayrıca ben özel iletişim yönetimi ne izleme paketi bulmaya ihtiyacımız var. Ben dikkat almak ama ben kitap türü Google için.

Bu yüzden kimse bana yardım edebilirsiniz!

Sean
Old May 2009, 12:27 10.
Bağış Grubu

Satış ve Satın Alma Ledger bir yazılım envanter üzerindeki sekmeleri korumak için, olur yapacaksın, şirket satın aldı ve satılan ürünler.

Fazla ikinci üzerinde emin, sadece tahmin hangi yardımcı olacak olabilir.

Neden bilmek gerekiyor? Ana Sayfa / kurs?
Old May 2009, 12:30 10.
Yönetici Grubu

http://www.sage.co.uk/

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old May 2009, 15:30 10.
Üye Grubu

Cevabınız için Selam teşekkürler. Ben ders çalışmak için gereken; ben bir proje üzerinde çalışıyorum ve farklı şey araştırma ve sonunda .. bir rapor yazmak gerekiyor

i adaçayı web sitesi hakkında ama söyledim edilmiştir orada adaçayı farklı verson bir sürü size ne en iyi olacağını biliyorum ve bir de bak herhangi bir Microsoft yazılımı i biliyorsun yapmalıyım.

Tekrar teşekkürler

Sean
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından