менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Office Suites & Застосування

Register

Що таке продажу і купівлі програмного забезпечення книгу

Reply

Різьба Інструменти
Old 10 травня 2009, 11:08
Член групи

Default Що таке продажу і купівлі програмного забезпечення книгу

Привет всем и спасибо за дивлячись на своєму посту.

Ось моя проблема, я повинен знати, що продаж і покупка програмного забезпечення бухгалтерській книзі. Я подивився на сайті Google, але можу знайти відповіді.

Крім того, мені потрібно дізнатися, що спеціалізовані управління контактами, відстеження пакет. Я отримую відзначаючи, однак, коли я лайно типу, на сайті Google.

Так може хто-небудь допомагати мене!

Sean
Old 10 травня 2009, 12:27
Донор групи

Продаж та Купівля Ledger програмного забезпечення буде для зберігання таблеток за описом, якщо хочете, продукції вашої компанії купуються і продаються.

Не дуже впевнені на другий план, я міг тільки здогадуватися, які будуть марними.

Навіщо вам це знати? Головна / Курсові?
Old 10 травня 2009, 12:30
Адміністратор групи

http://www.sage.co.uk/

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 10 травня 2009, 15:30
Член групи

Привіт там Дякуємо за вашу відповідь. Мені це потрібно для курсової роботи, я працюю над проектом, і мені потрібно проаналізувати різні речі і написати доповідь наприкінці цього ..

Я розповів про веб-сайті мудрець, але є багато різних Версон шавлії ви знаєте, що можна було б стати найкращим і ви знаєте, якщо є будь-яке програмне забезпечення Microsoft Я міг би також подивитися.

Ще раз спасибі

Sean
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Один з моїх проектів - Мені потрібно, щоб ціни Фінанси та керування Tracking Software lseano Office Suites & Застосування 2 15 березня 2009 12:55
Новачок - Поради щодо купівлі ноутбука david28 Ноутбуки, КПК & Mobiles 4 29 лютого 2008 11:21
Zboard нові покупки в магазинах? fishking Генеральний обладнання чат 1 17 грудня 2007 12:07
Ніхто за рахунок придбання деякими RAM скоро? Alex Процесори, материнські плати RAM & 6 2 серпня 2007 02:25
Здрастуй, нова покупка help.please firedawg Генеральний обладнання чат 4 7 липня 2007 00:51
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.