![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам нужда да отваряте MS Word файлове, които хората изпрати мен и моето резюме е в Word също. Мислех, че "Отворено офис" ще работи само на една и съща, но сега чух, че не е много работа. Случайно да има офис 95, чисто нов в свие обвивам, защото не можех да се отърва от нея. Сега се чудя, не мога просто да го инсталирате, и проблемът ще бъде решен? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, трябва да инсталирате и работите глоба на XP, обаче може да имате проблеми с файлове, в зависимост от това какъв формат на хората да ги изпращате с теб, ако те да Ви ги изпратим в Microsoft Word документ, от по-нова версия на Word от 95, те няма да се отвори. Въпреки това "Отворено управление трябва да ги отварят добре за вас.
| |||
| |||
| wasd използване на офис 97 с изглед ... така ... но защо да не се съглася с пост заяви, че по-новите версии док. не може да отворите ... аз също ще recomment открит офис ... доколкото той е работил за всичко, което аз правя .... и късмет |
|
| |||
| |||
| открит офис няма работа, неговото просто малко по-различна употреба. Вие може да се сравни това да става от Office 2003, до 2007 г. предполагам. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Офис 95 ще се инсталира файлове в системната директория, а не на директория System32.
След като стартирате инсталацията, офис ще се създаде система, директорията в директорията на Windows и да я тури във файловете там. Копирай ги ръчно към System32 директорията и тя трябва да работи добре. Моята система: Glowbox
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Harddrive Грешка на зареждащата - "Диск Грешка" "Натиснете произволен клавиш, за да рестартирате" | ashaiba | Общи Хардуер Чат | 6 | 13 Март 2009 15:56 |
| "Compenent" MSINET.OCX "или на неговите зависимости не е правилно регистриран: на | ashprice01 | Общи Софтуер Чат | 1 | 19 ноември 2008 08:01 |
| Не може да се пуснат "Enable" функция "на" в BIOS код CD / DVD. | ashmehta | Лаптопи, Mobiles & текст | 8 | 17 Юни 2008 02:56 |
| Лаптоп не започването, "синтаксиса" или "диск грешка". | aechain | Windows операционни системи | 5 | 24 Jan 2008 15:45 |
| "Подготовка за инсталиране на" Microsoft Office ... всеки път, когато отворите ie7! | Lukee12 | Офис Suites & Приложения | 10 | 27-ми септември 2007 16:15 |
| Нишка Инструменти | |
| |