![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Potřebuji otevřít soubory MS Word, že lidé a poslat mi je můj životopis ve Wordu také. Myslel jsem, že "Open Office" by fungovat stejně, ale teď slyším to není opravdu práci. I stalo se Office 95, úplně nové v balíčkové, protože jsem nemohl zbavit se ho. Teď jsem si, nemůžu jen nainstalovat a problém by byl vyřešen? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano, měla by instalovat a funguje na XP, ale můžete mít problémy se soubory v závislosti na tom, jaký formát lidé posílat je na vás, pokud si je poslat na vás v dokumentu aplikace Microsoft Word od verze Wordu novějších než 95, měli nebude otevřena. Nicméně otevřené kanceláře by měly otevřít jim pokutu za vás.
| |||
| |||
| wasd pomocí kancelářské 97 s průhled ... tak proč ne ... ale souhlasím s poštou řekl, že novější verze doc. nesměla otevřít ... já taky by recomment Open Office ... tak daleko, že pracoval pro vše, co mám dělat .... a hodně štěstí |
|
| |||
| |||
| otevřít kancelář funguje, jenom trochu její poněkud odlišné použití. Můžete porovnat ji se z Office 2003, do roku 2007 i hádat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Office 95 se nainstaluje soubory do adresáře systému spíše než system32 adresáře.
Jakmile budete mít spustit instalaci, kancelářské vytvoří systém adresáře v systému Windows a dal je to tam soubory. Kopírovat ručně do adresáře system32, a to by mělo fungovat v pohodě. Můj systém: Glowbox
|