![]() |
|
| |||
| |||
| Θα πρέπει να ανοίξετε τα αρχεία MS Word ότι οι άνθρωποι στείλτε μου και το βιογραφικό μου είναι στο Word επίσης. Σκέφτηκα "Open Office" θα λειτουργήσει μόνο την ίδια, αλλά τώρα ακούω ότι δεν πραγματικά εργασία. Τυχαίνει να έχει το Office 95, brand new shrink wrap σε γιατί δεν μπορούσε να απαλλαγεί από αυτήν. Τώρα αναρωτιέμαι, απλά δεν μπορώ να το εγκαταστήσετε και το πρόβλημα θα λυθεί; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yea, πρέπει να εγκαταστήσετε και να εργαστούν πρόστιμο για XP, ωστόσο μπορεί να έχετε προβλήματα με τα αρχεία, ανάλογα με ποια μορφή οι άνθρωποι για να τους στείλουμε σε σας, αν μπορείτε να τις στείλετε σε ένα έγγραφο του Microsoft Word από μια νεότερη έκδοση του Word από το 95, που δεν θα ανοίξει. Ωστόσο Open Office προστίμου θα πρέπει να ανοίξουν για σας.
| |||
| |||
| wasd χρησιμοποιώντας το Office 97 με vista ... ναι ... αλλά γιατί να μην συμφωνώ με ότι είπε μετά την πιο πρόσφατη έκδοση έγγρ. ενδέχεται να μην ανοίξει ... και εγώ θα recomment ανοικτό γραφείο ... μέχρι σήμερα έχει εργαστεί για να κάνω τα πάντα .... και καλή τύχη |
|
| |||
| |||
| Open Office κάνει την εργασία, τη μόλις λίγο κάπως διαφορετική από τη χρήση. σας θα μπορούσε να συγκριθεί σε εξέλιξη από τα καθήκοντά του το 2003, έως το 2007, υποθέτω. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Office 95 θα εγκαταστήσει τα αρχεία με το σύστημα καταλόγου και όχι τον κατάλογο system32.
Αφού εκτελέσετε την εγκατάσταση, το γραφείο, θα δημιουργήσει το πλαίσιο του συστήματος των Windows και τα αρχεία που είναι εκεί. Αντιγράψτε το χέρι τους για να το system32 directory και θα πρέπει να λειτουργεί καλά. Το σύστημά μου: Glowbox
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Σφάλμα εκκίνησης για Σκληρό Δίσκο - "Disk Error" "Πιέστε οποιοδήποτε πλήκτρο για επανεκκίνηση" | ashaiba | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 13 Μαρ 2009 15:56 |
| "Compenent" MSINET.OCX "ή από τις εξαρτήσεις που δεν καταχωρηθεί σωστά: af | ashprice01 | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 19 Νοε 2008 08:01 |
| Δεν μπορεί να "επιτρέψει" λειτουργία "την" στο Bios αναφ. CD / DVD. | ashmehta | Laptops, Κινητά & PDA | 8 | 17 Ιουν 2008 02:56 |
| Laptop δεν εκκίνηση, "σύνταξη" ή "λάθος δίσκο". | aechain | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 24 Ιαν 2008 15:45 |
| "Προετοιμασία για την εγκατάσταση" ... Microsoft Office κάθε φορά που ανοίγω IE7!! | Lukee12 | Office Suites & Εφαρμογές | 10 | 27η Σεπ 2007 16:15 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |