![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Mi je potrebno da otvorite MS Word datoteke koje ljudi pošaljite mene i moj životopis u Word također. Mislio sam "Open Office" će raditi isto, ali tek sada čujem to ne stvarno funkcionirati.
JA dogoditi se to imati Office 95, potpuno novi zamotajte u psihijatra jer nisam mogao dobiti osloboditi od njega. Sada ja pitam se, ne mogu jednostavno instalirati i problem će biti riješen? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Da, treba instalirati i raditi na XP u redu, no možda ćete imati problema s datotekama, ovisno o tome što ljudi formatu poslati ih na vas, ako ih poslati ih k vama u Microsoft Word dokument iz Worda noviju verziju od 95, one neće otvoriti. Međutim Otvoreni ured bi trebao otvoriti ih fino za vas.
|
|||
|
|||
|
wasd koristeći 97 ureda sa vidik ... pa zašto ne ... ali da se slažete sa post novije verzije, rekao je doc. svibanj otvoriti ... ja ne bih previše recomment otvorene kancelarije ... do sada je radio za sve ja to .... i sretno
|
|
|
|||
|
|||
|
otvoriti ured ne radi, samo svojim kinda malo drugačiji za korištenje. mogli usporediti ga idući iz sustava Office 2003, do 2007 mislim.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
95 Ured će instalirati datoteke na sustavu, a ne direktorij system32 direktoriju.
Nakon što ste pokrenuli instalaciju, ured će stvoriti sustav Windows direktoriju unutar direktorija i stavite je datoteka postoji. Kopirajte ih ručno na system32 direktorij i to bi trebalo raditi dobro. My System: Glowbox
|