![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Meg kell nyitni a Word-fájlok, hogy az emberek küld nekem, és én újra a Word is. Azt hittem, "Open Office" lenne csak az azonos, de most hallom, hogy nem igazán működik. Azt történik, hogy az Office 95, a vadonatúj shrink wrap, mert nem tudtam megszabadulni tõle. Vajon most is, nem csak telepíteni, és a probléma is megoldható lenne? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, kell telepíteni, és jól működik az XP, azonban lehet, hogy a probléma a kép attól függően, hogy milyen formátumban emberek küldje el nektek, ha elküldi őket, hogy ha a Microsoft Word-dokumentumot a Word újabb változata, mint 95, a nem fog megnyílni. Ugyanakkor Open Office kell kinyitni finom Önnek.
| |||
| |||
| wasd használja az Office 97-val kilátás ... hát miért ne ... de egyetértek, hogy az említett utáni újabb verziók doc. nem lehet megnyitni ... én is azt recomment Open Office ... eddig is dolgozott, amit nem .... és sok szerencsét |
|
| |||
| |||
| Open Office nem működik, annak csak egy kicsit másképp kinda használni. Ön tudta összehasonlítani azt az Office 2003-2007-es azt hiszem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Office 95 telepíti a fájlokat a rendszer könyvtár helyett a System32 könyvtárban.