![]() |
|
| |||
| |||
| אני צריך לפתוח קבצים של MS-Word כי אנשים שולחים לי לחדש שלי היא גם ב-Word. חשבתי "משרד פתוח" יעבוד בדיוק אותו הדבר אבל עכשיו אני שומע את זה לא באמת עובד. אני יקרה את Office 95, מותג חדש הפסיכולוג לעטוף כי לא יכולתי להיפטר ממנו. עכשיו אני שואל את עצמי, אני פשוט לא יכול להתקין את זה ואת יהיה לפתור בעיה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, צריך להתקין ולעבוד ב XP בסדר, אבל אולי יש לך בעיות עם הקבצים בהתאם לפורמט מה אנשים שולחים אותם לך, אם הם שולחים אותם לך מסמך Microsoft Word מ גירסה חדשה יותר של Word 95, שהם לא פתוח. עם זאת יש פתח Office לפתוח אותם בסדר בשבילך.
| |||
| |||
| wasd באמצעות Office 97 עם Vista ... אז למה לא ... אבל מסכים עם ההודעה אמר עוד כי הגירסאות האחרונות Doc. ייתכן שלא לפתוח ... אני גם מעוניין לפתוח recomment במשרד ... עד כה זה עבד לכל דבר שאני עושה .... ובהצלחה |
|
| |||
| |||
| לפתוח Office עובד, את רק קצת קצת שונה לשימוש. אתה יכול להשוות את זה הולך מ-Office 2003, עד 2007, אני מניח. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| משרד 95 יתקין את קבצי המערכת Directory ולא את System32 Directory.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שגיאה Harddrive האתחול ב - "שגיאת דיסק" "הקש על מקש כלשהו כדי להפעיל מחדש" | ashaiba | כללי חומרה צ 'אט | 6 | 13 מרץ 2009 15:56 |
| "Compenent" MSINET.OCX "או של תלות לא רשומים כהלכה: AF | ashprice01 | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 19th נובמבר 2008 08:01 |
| לא ניתן לשים "אפשר" פונקציה "על" ב-BIOS REF CD / DVD. | ashmehta | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 8 | -17 יוני 2008 02:56 |
| לא הפעלת את המחשב הנישא, "תחביר" או "שגיאת דיסק". | aechain | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 24 ינואר 2008 15:45 |
| "מתכונן להתקנה" ... Microsoft Office כל פעם אני פותח IE7!! | Lukee12 | חבילות Office & Applications | 10 | 27 ספטמבר 2007 16:15 |
| שרשרת כלים | |
| |