![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Man reikia atidaryti MS Word failus, kad žmonės siunčia man ir mano vėl yra Word taip pat. Maniau, kad "Open Office" dirbtų tik patys, bet dabar girdžiu jos tikrai ne darbas. Aš atsitikti, kad "Office 95, BRAND NEW IN shrink wrap nes aš negalėjau atsikratyti jo. Dabar man įdomu, aš negaliu tiesiog ją įdiegti ir problema būtų išspręsta? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, turėtų įdiegti ir dirbti gerai su XP, tačiau galite turėti problemų su failų priklausomai nuo to, kokiu formatu žmonės siunčia juos su jumis, jeigu jas Jums atsiųsti į "Microsoft Word" dokumentą "Word" naujesnių kaip 95 versija, jos nebus atviras. Tačiau Open Office turėtų pradėti jiems baudą už jus.
| |||
| |||
| wasd naudojate Office 97 su Vista ... tai kodėl gi ne ... bet sutinku su post sakė, kad naujesnių versijų doc. negali atidaryti ... aš taip pat recomment Open Office "... iki šiol ji dirbo už viską, ką man daryti .... ir geros kloties |
|
| |||
| |||
| Open Office veikia, jos tiesiog kinda šiek tiek kitaip naudoti. galima lyginti su ketina iš pareigų 2003 m. iki 2007 m. I guess. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Office 95 bus įdiegti failus į sisteminį katalogą, o ne system32 kataloge.
Jei turite paleisti įrengimą, biuro sukurs sistemą kataloge Windows kataloge ir padėkite jį ten failus. Nukopijuokite juos rankiniu būdu System32 katalogą ir ji turi dirbti gerai. Mano sistema: Glowbox
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| HARDDRIVE Klaida Bootup - "Klaida diske" "Paspauskite bet kurį klavišą, kad paleisti" | ashaiba | General Hardware Chat | 6 | Kovas 13, 2009 15:56 |
| "Compenent" MSINET.OCX "arba jo priklausomybės nėra tinkamai registruotas: af | ashprice01 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | Lapkritis 19, 2008 08:01 |
| Nepavyko įdėti "Enable" funkciją "įjungti" BIOS Nuoroda CD / DVD. | ashmehta | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 8 | Birželis 17, 2008 02:56 |
| Laptop ne pradedančioms "sintaksė" arba "disko klaida". | aechain | Windows "operacinės sistemos | 5 | 24 sausis 2008 15:45 |
| "Pasirengimas diegti" Microsoft Office "... kiekvieną kartą atidaryti IE7! | Lukee12 | Office Suites & Applications | 10 | 27 rugsėjis 2007 16:15 |
| Temos įrankiai | |
| |