![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Am nevoie de MS Word pentru a deschide fişiere pe care oamenii şi-mi trimiteţi-mi relua este de asemenea în Word. M-am gandit "Open Office" ar lucra la fel, dar acum am auzit ca nu lucra cu adevarat.
I se întâmplă să aibă Office 95, nou în psihiatru wrap pentru că nu am putut scăpa de el. Acum mă întreb, nu pot să-l instalaţi şi doar problema ar fi rezolvată? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Da, ar trebui să instaleze şi să lucreze bine pe XP, cu toate acestea s-ar putea să aveţi probleme cu fişierele format în funcţie de ceea ce oamenii le trimite la tine, în cazul în care acestea le trimit la tine într-un document Microsoft Word de la o versiune de Word newer mult de 95, au nu va deschide. Cu toate acestea ar trebui să se deschidă Open Office le bine pentru tine.
|
|||
|
|||
|
wasd folosind birou cu vista 97 ... asa ca de ce nu ... dar de acord cu acest post spus mai recente versiuni doc. nu pot deschide ... prea i-ar recomment deschide birou ... măsura aceasta a lucrat pentru tot ce-mi faci .... si noroc
|
|
|
|||
|
|||
|
Open Office funcţionează, ei doar un pic un pic diferit de a utiliza. ai putea compara pentru a merge la birou 2003, până în 2007 cred.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Office 95 va instala sistemul de fişiere în directorul system32, mai degrabă decât de director.
După ce aţi rulat instalarea, biroul va crea directorul de sistem în directorul Windows şi fişierele pune-l acolo. Copiaţi-le manual în directorul system32 şi ar trebui să funcţioneze bine. Sistemul meu: Glowbox
|