мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Оффице & Апплицатионс

Register

Ће "Оффице 95" да ради са "Уиндоус КСП"?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 21. Мар 2008, 16:00
Нови члан групе

Ми је потребно да отворите МС Уорд датотеке које људи пошаљите мене и мој биографију у Уорд такође. Мислио сам "Опен Оффице" ће радити исто, али тек сада чујем то не стварно посао.

ЈА догодити се за имати Оффице 95, потпуно нови замотајте у психијатра јер нисам могао добити ослободити од њега. Сада ја питам се, не могу једноставно инсталирати и проблем ће бити решен?
Old 22. новембар 2008, 04:51
Донаторска Група

Да, треба инсталирати и радити на КСП у реду, али можда ћете имати проблема са датотекама, зависно о томе што људи формату послати их на вас, ако их послати их к вама у Мицрософт Уорд документ из Уорда новији од 95, оне неће отворити. Међутим Отворени уред би требао отворити их фино за вас.

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 23. фебруар 2009, 06:22
Нови члан групе

уасд помоћу 97 канцеларије са видик ... па зашто не ... али да се слажете са пост новије верзије, рекао је доц. мај отворити ... ја не бих превише рецоммент отворене канцеларије ... до сада је радио за све ја то .... и сретно
Old 23. Мар 2009, 12:42
Мембер Гроуп

отворити канцеларија не ради, само својим кинд мало другачији за коришћење. могли упоредити га идући из система Оффице 2003, до 2007 мислим.
Old 23. Мар 2009, 17:01
Аустин Гроуп

95 Канцеларија ће инсталирате датотеке на систему, а не директоријум сыстем32 директоријуму.
Након што сте покренули инсталацију, канцеларија ће створити систем Уиндоус директоријуму унутар директоријума и ставите је датотека постоји. Копирајте их ручно на сыстем32 директоријум и то би требало да раде добро.

Мы Сыстем: Глоубокс

Процесор (и):
АМД Атхлон 64бит 3000 + Неуцастле С754
Матичне плоче:
Асус К8В-Кс
РАМ меморија:
512мег Инфинеон пц3200
Графичка картица (е):
Раде Саппхире Атлантис 9600 Про 128МБ
Соунд Цард:
АЦ97
Тврди диск (и):
40гиг, 80гиг, а 200гиг
Оптички погон (е):
1 * цд бурнер, 1 * ДВД-РОМ
Цасе / псу:
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Сада интернет
Монитор (е):
Делл 19 "
Оперативни систем (е):
КСП Про
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц