![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ми је потребно да отворите МС Уорд датотеке које људи пошаљите мене и мој биографију у Уорд такође. Мислио сам "Опен Оффице" ће радити исто, али тек сада чујем то не стварно посао. ЈА догодити се за имати Оффице 95, потпуно нови замотајте у психијатра јер нисам могао добити ослободити од њега. Сада ја питам се, не могу једноставно инсталирати и проблем ће бити решен? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, треба инсталирати и радити на КСП у реду, али можда ћете имати проблема са датотекама, зависно о томе што људи формату послати их на вас, ако их послати их к вама у Мицрософт Уорд документ из Уорда новији од 95, оне неће отворити. Међутим Отворени уред би требао отворити их фино за вас.
| |||
| |||
| уасд помоћу 97 канцеларије са видик ... па зашто не ... али да се слажете са пост новије верзије, рекао је доц. мај отворити ... ја не бих превише рецоммент отворене канцеларије ... до сада је радио за све ја то .... и сретно |
|
| |||
| |||
| отворити канцеларија не ради, само својим кинд мало другачији за коришћење. могли упоредити га идући из система Оффице 2003, до 2007 мислим. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 95 Канцеларија ће инсталирате датотеке на систему, а не директоријум сыстем32 директоријуму.
Након што сте покренули инсталацију, канцеларија ће створити систем Уиндоус директоријуму унутар директоријума и ставите је датотека постоји. Копирајте их ручно на сыстем32 директоријум и то би требало да раде добро. Мы Сыстем: Глоубокс
|