![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мені потрібно, щоб відкрити MS Word файлів, які люди відправляють мене і моє резюме в Word також. Я думав: "Open Office" буде працювати так само, але тепер я чую це не подіє. У мене є Office 95, нова упаковка в термоусадочну, тому що я не міг від нього позбутися. Тепер мені цікаво, я не можу просто встановити його і ця проблема буде вирішена? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, необхідно встановити і чудово працюють на XP, однак у вас з'являться проблеми з файлами, в залежності від того, що формат люди відправляють їх до вас, якщо вони посилають їх до вас у документ Word Microsoft від версії Word новіший, ніж 95, вони відкриватися не буде. Проте відкрито відділення має відкрити їх для вас штраф.
| |||
| |||
| WASD за допомогою Microsoft Office 97 з Vista ... То чому б не ..., але згоден з посадами сказав, що новіші версії Doc. Не можу відкрити ... Мені теж хотілося рекомендую Open Office ... дотепер вона працювала на все, що я робити .... і удачі |
|
| |||
| |||
| Open Office працює, його просто цікавим трохи відрізняються у використанні. Можна порівняти його перехід від Office 2003, в 2007 я думаю. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Office 95 будуть встановлювати файли в системну директорію, а не system32.
Після запуску установки, офіс буде створити систему каталогів в каталозі Windows і поклав його там файли. Скопіюйте їх вручну в каталозі system32 і вона повинна працювати нормально. Моя система: Glowbox
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Обсяги жорстких дисків помилка при завантаженні - "помилка диска" "Натисніть будь-яку клавішу, щоб перезапустити" | ashaiba | Генеральний обладнання чат | 6 | 13 березня 2009 15:56 |
| "Compenent" MSINET.OCX "або залежних від нього неправильно зареєстрований: AF | ashprice01 | General Software чат | 1 | 19 листопада 2008 08:01 |
| Не можу поставити "Enable" функція "на" в Bios Ref CD / DVD. | ashmehta | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 8 | 17 червня 2008 02:56 |
| Ноутбук не починаєте, "Синтаксис" або "помилка диска". | aechain | Операційні системи Windows | 5 | 24 січня 2008 15:45 |
| "Підготовка до встановлення" ... Microsoft Office кожен раз я відкриваю IE7! | Lukee12 | Office Suites & Застосування | 10 | 27 вересня 2007 16:15 |
| Різьба Інструменти | |
| |