![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tudtad, hogy a Word 2007-ben az eszköztár "most a Ribbon" most megtanulja eszközöket használ, amelyek leginkább szolgálják, és azokat is, akkor is kell kérni. Ez üdvözlendő változás a vadászat révén végtelen menük és almenük, mint ahogyan azt a korábbi kiadásokban már nem volt a Microsoft Office 2007, hosszú és én még mindig tanulás de én kezdődő gondolni, hogy a Microsoft-nak igaza van ennek szoftvercsomagot.
Találom meg az Office 2007 sokkal könnyebb használni, és én, mint a Word felület teljesen testreszabható, és, ha talál olyan praktikus, rövid darabok majd természetesen feltesszük őket:) Microsoft Office 2007 on-line> Microsoft My System: #
|
|
| |||
| |||
| Ez érdekes. Én a Word szinte minden nap, és én szeretem, nagyon. Word 2007 megkövetelik-ea Vista futtatására? Én remélem, hogy nem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem haver, az a tény lehet, hogy talál elég sok dolgot nem fog futni a Vista. : D
| |||
| |||
| Igen, én gondoltam, de most kezd ez nem az alapokat. De én még nem valósult meg, hogy a szolgáltatást. Köszönöm a tájékoztatást. |