![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vedeli ste, že v programe Word 2007 v nástrojovej lište "teraz nazýva Ribbon" teraz učia nástroje, ktoré používate najčastejšie, a slúži im hore bez toho, aby ste museli dokonca sa opýtať. Je vítanú zmenu z poľovnícke cez nekonečné menu a čiastkové menu, v ktorej ste mali v predchádzajúcich vydaniach jsem neměl Microsoft Office 2007 a dlho som stále učenia, ale já jsem na začiatku myslí, že Microsoft nemá právo s týmto software.
I Office 2007 nájdete veľa ľahšie používanie a já ako Word rozhrania a jeho úplne prispôsobiteľné, aj keď nájsť šikovné krátke kusy budú samozrejme aj po nich:) Microsoft Office 2007 on-line> Microsoft Môj systém: #
|
|
| |||
| |||
| To je zaujímavé. Používám Word takmer každý deň a já jsem rád, že veľa. Má Word 2007 vyžadovať Vista spustiť? I'd Snad ne. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No kámo, v skutočnosti môžete nájsť docela dost vecí, nebude možné spustiť na Vista. : D
| |||
| |||
| Áno, premýšľal som, ako dostať, ale jednoducho nemajú prostriedky. Ale musel som si uvedomil, že nie je mal túto vlastnosť. Vďaka za informácie. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Word 2007 Vystrihnúť a vkladanie | munleyj | Office & Aplikácie | 0 | 14.októbra 2009 16:51 |
| Word 2007, s výnimkou stránok od slov | Snowblind | Office & Aplikácie | 8 | 21. marec 2009 13:27 |
| Word 2007 Smart Umenie chyba? | rockyshred336699 | Office & Aplikácie | 0 | 18 apríla 2008 08:58 |
| Word 2007 pomôže | robina80 | Office & Aplikácie | 2 | 21 januára 2008 14:53 |
| Naliehavej pomoci potrebnej na programe Word 2007 | WildDart | Office & Aplikácie | 2 | 24. október 2007 17:57 |
| Thread Tools | |
| |