![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи знаєте ви, що в Word 2007 на панелі інструментів "тепер називають стрічку" тепер дізнається, які інструменти ви використовуєте найчастіше і служить їх без вас навіть не питати. Це є позитивним зміною з полювання через нескінченні меню і підменю, як вам було в попередніх виданнях я не мав Microsoft Office 2007 довгого і я ще вчуся, але я починаю думати, Microsoft отримали це право з цього програмного пакету.
Я знаходжу Office 2007 набагато простіше у використанні і мені дуже подобається слово інтерфейсу і його цілком настроюється, якщо я знайду будь-який зручний стислий і висівок, звичайно, опублікувати їх:) Microsoft Office 2007 он-лайн> Microsoft Моя система: #
|
|
| |||
| |||
| Це цікаво. Я використовую слово майже кожен день, і мені це дуже подобається. Лі Word 2007 вимагає, щоб запустити Vista? Я сподіваюся, що ні. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мати Ні, насправді може виявитися досить багато речей не буде працювати на Vista. : D
| |||
| |||
| Так, я думав про це, але отримати просто не вистачає коштів. Але я не зрозуміла вона, що функцію. Дякуємо за інформацію. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Word 2007 вирізання та вставки | munleyj | Office Suites & Застосування | 0 | 14 жовтня 2009 16:51 |
| Word 2007, не враховуючи сторінок Word Count | Snowblind | Office Suites & Застосування | 8 | 21 березня 2009 13:27 |
| Word 2007 Smart Art помилку? | rockyshred336699 | Office Suites & Застосування | 0 | 18 квітня 2008 08:58 |
| Word 2007: довідка | robina80 | Office Suites & Застосування | 2 | 21 січня 2008 14:53 |
| Екстрена допомогу, необхідну для Word 2007 | WildDart | Office Suites & Застосування | 2 | 24 жовтня 2007 17:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |