menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikace

Register

Word 2007 "Break" stránky na polovinu?

Reply

Thread Nástroje
Old 24. června 2008, 14:03
Nový člen skupiny

Default Word 2007 "Break" stránky na polovinu?

Ahoj všichni. Minulý rok jsem dostal kladen na starosti rozesláním více než 100 vyzývá pro naše rodinné setkání v loňském roce, a když jsem obdržel e-mailovou adresu, seznam, jsem zjistil, že byl napsaný v tomto duchu:

Joe Buck (mezer) Jane Buck
Adresa (prostory) Adresa

ect se samozřejmě žádné sloupy vytvořené inbetween jim. Mám zakoupené adresou návěsce kit vytisknout adresy a namísto přepisování nimi, chtěl bych jen bylo možné snížit a vložte do kolonky. Můžete vidět, jak by to být obrovský problém. Existuje přesto se "zlomit", stránky se střední a získat adresy na samostatné řádky, aniž by dělali dlouhý řez a vložte cestu předělání celého seznamu, takže to vypadá takhle:

Joe Buck
Adresa
Adresa

Jane Buck
Adresa
Adresa

nebo dokonce

Joe Buck (Word sloupci Format) Jane Buck
Adresa (Word sloupci Format) Adresa

Doufám, že má smysl.
Old 26. června 2008, 21:44
Člen Skupina

Default Word 2007 "Break" stránky na polovinu?

si zkuste dělat hromadnou korespondenci?

ne-li ...

podjíždět vaše maily kartě a klikněte na hromadnou korespondenci a pak spustit hromadnou korespondenci průvodce.
Otevře se okno na levé straně obrazovky.
klepněte na etikety
Klepněte na tlačítko Další (na dně)
používat svůj dokument, který má všechny adresy na to. a upraví etikety možnosti vaší preference.
Klepněte na tlačítko Další a do velké míry následovat průvodce odtamtud.

je-li to udělat správně, že snížení času výrazně dolů a bude to dokonale sladit pro tisk.

Doufám, že to je to, co vaše chtěl slyšet.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Webové stránky Message "objekt Error" plz Nápověda bubz786 Webových prohlížečů & FTP Klienti 1 21. dubna 2009 12:57
0kb Soubor ke stažení ", čeká na (strana)" Stripped XP ..? alterbr33d Webových prohlížečů & FTP Klienti 3 15. dubna 2009 18:52
Chyba na pevný disk Bootup - "Disk Error" "Stiskněte libovolnou klávesu pro restart" ashaiba Obecné Hardware Chat 6 13. Březen 2009 15:56
"Ztracené" v Half Life 2 SirStukings PC a herní konzole 5 12. únor 2008 21:33
Laptop nezačínáme nahoru, "syntaxi" nebo "chyba disku". aechain Operační systémy Windows 5 24. ledna 2008 15:45
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.