![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni. Minulý rok jsem dostal kladen na starosti rozesláním více než 100 vyzývá pro naše rodinné setkání v loňském roce, a když jsem obdržel e-mailovou adresu, seznam, jsem zjistil, že byl napsaný v tomto duchu: Joe Buck (mezer) Jane Buck Adresa (prostory) Adresa ect se samozřejmě žádné sloupy vytvořené inbetween jim. Mám zakoupené adresou návěsce kit vytisknout adresy a namísto přepisování nimi, chtěl bych jen bylo možné snížit a vložte do kolonky. Můžete vidět, jak by to být obrovský problém. Existuje přesto se "zlomit", stránky se střední a získat adresy na samostatné řádky, aniž by dělali dlouhý řez a vložte cestu předělání celého seznamu, takže to vypadá takhle: Joe Buck Adresa Adresa Jane Buck Adresa Adresa nebo dokonce Joe Buck (Word sloupci Format) Jane Buck Adresa (Word sloupci Format) Adresa Doufám, že má smysl. |
|
| |||
| |||
| si zkuste dělat hromadnou korespondenci? ne-li ... podjíždět vaše maily kartě a klikněte na hromadnou korespondenci a pak spustit hromadnou korespondenci průvodce. Otevře se okno na levé straně obrazovky. klepněte na etikety Klepněte na tlačítko Další (na dně) používat svůj dokument, který má všechny adresy na to. a upraví etikety možnosti vaší preference. Klepněte na tlačítko Další a do velké míry následovat průvodce odtamtud. je-li to udělat správně, že snížení času výrazně dolů a bude to dokonale sladit pro tisk. Doufám, že to je to, co vaše chtěl slyšet. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Webové stránky Message "objekt Error" plz Nápověda | bubz786 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 1 | 21. dubna 2009 12:57 |
| 0kb Soubor ke stažení ", čeká na (strana)" Stripped XP ..? | alterbr33d | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 3 | 15. dubna 2009 18:52 |
| Chyba na pevný disk Bootup - "Disk Error" "Stiskněte libovolnou klávesu pro restart" | ashaiba | Obecné Hardware Chat | 6 | 13. Březen 2009 15:56 |
| "Ztracené" v Half Life 2 | SirStukings | PC a herní konzole | 5 | 12. únor 2008 21:33 |
| Laptop nezačínáme nahoru, "syntaxi" nebo "chyba disku". | aechain | Operační systémy Windows | 5 | 24. ledna 2008 15:45 |
| Thread Nástroje | |
| |