manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Office & Applications

Register

Word 2007 "Break" Stranica na pola?

Reply

Thread Tools
Old 24. lipnja 2008, 14:03
Novi član grupe

Default Word 2007 "Break" Stranica na pola?

Zdravo svima. Prošle godine sam se baciti u zadužena za slanje iz više od 100 poziva za našu obitelj Reunion prošle godine, a kad sam dobila preko e-mail adresu liste, otkrio sam da je u ovom kucanog modne:

Joe Buck (razmaka) Jane Buck
Adresa (razmake) Adresa

itd., s očito ne stupci kreirana inbetween njih. Imam kupljen adresu kit naljepnica za ispis adrese i umjesto prekucavanje njima, želio bih samo biti u mogućnosti izrezati i zalijepiti u kutije. Možete vidjeti kako će to biti veliki problem. Is there anyway to "break" the page down sredini i dobiti adresa na odvojenim linijama bez radiš dugim izrezati i zalijepiti način redoing cijelog popisa tako da izgleda ovako:

Joe mužjak
Adresa
Adresa

Jane Buck
Adresa
Adresa

ili čak

Joe Buck (Word Stupcu Format) Jane Buck
Adresa (Stupac Word format) Adresa

Nadam se da ovo ima smisla.
Old 26. lipnja 2008, 21:44
Member Group

Default Word 2007 "Break" Stranica na pola?

Jeste li probati događaj mail merge?

ako ne ...

idi pod poštu tab i kliknite na mail merge i pokrenite mail merge čarobnjaka.
će se otvoriti prozor na lijevoj strani ekrana.
kliknite na naljepnice
kliknite next (na dnu)
koristiti svoj dokument koji ima sve adrese na sebi. i podesite opcije za oznaku Vašoj želji.
kliknite next i ljepušan velik dio slijedite čarobnjaka od tamo.

ako je to učinio ispravno to znatno smanjuje vrijeme i da će se stvari usklade savršeno za ispis.

Nadam se da je to ono što vaš želio čuti.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Web Stranica Poruka "Greška objekt" plz pomoć bubz786 Web Browsers & FTP Klijenti 1 21. travanj 2009 12:57
0KB File Download "čeka (page)" Uzeli XP ..? alterbr33d Web Browsers & FTP Klijenti 3 15. travanj 2009 18:52
Greška harddrive na Bootup - "Disk Error" "Pritisnite bilo koju tipku da biste ponovo" ashaiba General Hardware Chat 6 13. ožujak 2009 15:56
"Lost" u Half Life 2 SirStukings PC & konzole Igre 5 12. veljača 2008 21:33
Laptop ne pokretanje "sintaksu" ili "disk error". aechain Windows Operating Systems 5 24 siječanj 2008 15:45
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.