![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo svima. Prošle godine sam se baciti u zadužena za slanje iz više od 100 poziva za našu obitelj Reunion prošle godine, a kad sam dobila preko e-mail adresu liste, otkrio sam da je u ovom kucanog modne: Joe Buck (razmaka) Jane Buck Adresa (razmake) Adresa itd., s očito ne stupci kreirana inbetween njih. Imam kupljen adresu kit naljepnica za ispis adrese i umjesto prekucavanje njima, želio bih samo biti u mogućnosti izrezati i zalijepiti u kutije. Možete vidjeti kako će to biti veliki problem. Is there anyway to "break" the page down sredini i dobiti adresa na odvojenim linijama bez radiš dugim izrezati i zalijepiti način redoing cijelog popisa tako da izgleda ovako: Joe mužjak Adresa Adresa Jane Buck Adresa Adresa ili čak Joe Buck (Word Stupcu Format) Jane Buck Adresa (Stupac Word format) Adresa Nadam se da ovo ima smisla. |
|
| |||
| |||
| Jeste li probati događaj mail merge? ako ne ... idi pod poštu tab i kliknite na mail merge i pokrenite mail merge čarobnjaka. će se otvoriti prozor na lijevoj strani ekrana. kliknite na naljepnice kliknite next (na dnu) koristiti svoj dokument koji ima sve adrese na sebi. i podesite opcije za oznaku Vašoj želji. kliknite next i ljepušan velik dio slijedite čarobnjaka od tamo. ako je to učinio ispravno to znatno smanjuje vrijeme i da će se stvari usklade savršeno za ispis. Nadam se da je to ono što vaš želio čuti. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Web Stranica Poruka "Greška objekt" plz pomoć | bubz786 | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 21. travanj 2009 12:57 |
| 0KB File Download "čeka (page)" Uzeli XP ..? | alterbr33d | Web Browsers & FTP Klijenti | 3 | 15. travanj 2009 18:52 |
| Greška harddrive na Bootup - "Disk Error" "Pritisnite bilo koju tipku da biste ponovo" | ashaiba | General Hardware Chat | 6 | 13. ožujak 2009 15:56 |
| "Lost" u Half Life 2 | SirStukings | PC & konzole Igre | 5 | 12. veljača 2008 21:33 |
| Laptop ne pokretanje "sintaksu" ili "disk error". | aechain | Windows Operating Systems | 5 | 24 siječanj 2008 15:45 |
| Thread Tools | |
| |