kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Office & Applications

Register

Word 2007 "Break" Page fele?

Reply

Téma eszközök
Old Június 24 2008, 14:03
Új tag Csoport

Default Word 2007 "Break" Page fele?

Hello mindenki. Tavaly én kerül díjat küld ki több mint 100 felkéri a családunk réunion az elmúlt évben, és amikor kaptam e-mailben a címlista, megtaláltam azt typed ilyen módon:

Joe Buck (szóközökkel együtt) Jane Buck
Cím (szóközökkel együtt) Cím

ect, és nyilvánvalóan nem oszlopok létre inbetween őket. Nekem van egy címet vásárolt készlet címkét nyomtatni a címeket, és ahelyett, hogy retyping őket, szeretném, ha csak lehet vágott be a dobozokat. Láthatjuk, hogy ez lenne a hatalmas probléma. Van egyébként a "szünet" az oldal meg a középső és kap a címeket külön tételek nélkül, ezt a hosszú utat vágott be a redoing a teljes listát, hogy így néz ki:

Joe Buck
Cím
Cím

Jane Buck
Cím
Cím

sőt

Joe Buck (Word oszlop Format) Jane Buck
Cím (Word oszlop Format) Cím

Remélem van értelme.
Old Június 26 2008, 21:44
Csoport tagja

Default Word 2007 "Break" Page fele?

Mit csinálsz, próbálja a Körlevél?

ha nem ...

tönkremegy a levelezés fülre és kattintson a Körlevél majd indítsa Körlevél varázsló.
Egy ablak bal oldalán a képernyőn.
Kattintson a címkék
kattintson a Tovább gombra (legalul)
használja ki a dokumentumot, amely a címeket rajta. és állítsuk be a címkén lehetőségeket a kívánt beállítást.
kattintson a Tovább gombra, és elég jól követi a mágus is.

ha ez nem történik meg megfelelően darabok idő csökkent, és összehangolják a dolgok tökéletesen a nyomtatásra.

Remélem, ez az, amit el akartam hallani.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Weboldal Üzenet "object Error" Segítség plz bubz786 Web böngésző és FTP Clients 1 21. április 2009 12:57
0KB File Downloads "vár (page)" sztrippelve XP ..? alterbr33d Web böngésző és FTP Clients 3 15. április 2009 18:52
Hiba a merevlemez Bootup - "Disk Error" "Nyomja meg bármelyik gombot, hogy újraindítsa" ashaiba Általános fémáru Chat 6 13. március 2009 15:56
"Lost" a Half Life 2 SirStukings PC és konzol játékok 5 12. február 2008 21:33
Laptop nem induló, "szintaxist" vagy "disk error". aechain A Windows operációs rendszerek 5 24. január 2008 15:45
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.