![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello mindenki. Tavaly én kerül díjat küld ki több mint 100 felkéri a családunk réunion az elmúlt évben, és amikor kaptam e-mailben a címlista, megtaláltam azt typed ilyen módon: Joe Buck (szóközökkel együtt) Jane Buck Cím (szóközökkel együtt) Cím ect, és nyilvánvalóan nem oszlopok létre inbetween őket. Nekem van egy címet vásárolt készlet címkét nyomtatni a címeket, és ahelyett, hogy retyping őket, szeretném, ha csak lehet vágott be a dobozokat. Láthatjuk, hogy ez lenne a hatalmas probléma. Van egyébként a "szünet" az oldal meg a középső és kap a címeket külön tételek nélkül, ezt a hosszú utat vágott be a redoing a teljes listát, hogy így néz ki: Joe Buck Cím Cím Jane Buck Cím Cím sőt Joe Buck (Word oszlop Format) Jane Buck Cím (Word oszlop Format) Cím Remélem van értelme. |
|
| |||
| |||
| Mit csinálsz, próbálja a Körlevél? ha nem ... tönkremegy a levelezés fülre és kattintson a Körlevél majd indítsa Körlevél varázsló. Egy ablak bal oldalán a képernyőn. Kattintson a címkék kattintson a Tovább gombra (legalul) használja ki a dokumentumot, amely a címeket rajta. és állítsuk be a címkén lehetőségeket a kívánt beállítást. kattintson a Tovább gombra, és elég jól követi a mágus is. ha ez nem történik meg megfelelően darabok idő csökkent, és összehangolják a dolgok tökéletesen a nyomtatásra. Remélem, ez az, amit el akartam hallani. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Weboldal Üzenet "object Error" Segítség plz | bubz786 | Web böngésző és FTP Clients | 1 | 21. április 2009 12:57 |
| 0KB File Downloads "vár (page)" sztrippelve XP ..? | alterbr33d | Web böngésző és FTP Clients | 3 | 15. április 2009 18:52 |
| Hiba a merevlemez Bootup - "Disk Error" "Nyomja meg bármelyik gombot, hogy újraindítsa" | ashaiba | Általános fémáru Chat | 6 | 13. március 2009 15:56 |
| "Lost" a Half Life 2 | SirStukings | PC és konzol játékok | 5 | 12. február 2008 21:33 |
| Laptop nem induló, "szintaxist" vagy "disk error". | aechain | A Windows operációs rendszerek | 5 | 24. január 2008 15:45 |
| Téma eszközök | |
| |