פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > חבילות Office & Applications

Register

Word 2007 "הפסקה" בחצי דף?

Reply

שרשרת כלים
Old 24 יוני 2008, 14:03
קבוצת חברות חדשות

Default Word 2007 "הפסקה" בחצי דף?

היי לכולם. בשנה שעברה, אני חייב לשים את שליחת האחראי על למעלה מ -100 הזמנות עבור המשפחה שלנו ראוניון אשתקד וכאשר קיבלתי באמצעות דואר אלקטרוני לכתובת הרשימה, מצאתי את זה זה היה הקלדת אופנה:

ג 'ו באק (רווחים) באק ג' יין
כתובת (רווחים) כתובת

ect, לא ברור עם עמודות Created inbetween אותם. אני חייב לרכוש כתובת תווית Kit להדפיס את כתובות במקום retyping אותם, אני רק רוצה להיות מסוגל גזור והדבק לתוך תיבות. אתה יכול לראות איך זה יהיה ענק בעיה. האם יש בכל זאת על מנת "לשבור" את הדף למטה באמצע ולקבל את הכתובות על קווים נפרדים ללא עושה ארוך גזור והדבק דרך redoing את רשימת כל כך זה נראה ככה:

ג 'ו גא
כתובת
כתובת

באק ג 'יין
כתובת
כתובת

או אפילו

ג 'ו באק (Word פורמט טור) באק ג' יין
כתובת (Word פורמט טור) כתובת

אני מקווה שזה הגיוני.
Old 26 יוני 2008, 21:44
חבר קבוצת

Default Word 2007 "הפסקה" בחצי דף?

האם לנסות לעשות מיזוג דואר?

אם לא ...

עבור דיוור תחת הכרטיסייה שלך ולחץ על מיזוג דואר ולאחר מכן להפעיל את אשף מיזוג הדואר.
תפתח חלון בצד שמאל של המסך.
לחץ על תוויות
לחץ על הבא (בתחתית)
שימוש במסמך זה מכיל את כל כתובות עליו. ולהתאים את התווית אפשרויות לפי ההעדפה שלך.
לחץ על הבא ועל די הרבה בצע את האשף משם.

אם זה נעשה בצורה נכונה זה הזמן חתכים למטה משמעותי ויהיה יישר את הדברים באופן מושלם להדפסה.

אני מקווה שזה מה את רוצה לשמוע.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
דף אינטרנט הודעה "אובייקט שגיאה" Plz עזרה bubz786 דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 1 21st אפריל 2009 12:57
0KB קבצים להורדה, "מחכה (Page)" חשוף XP ..? alterbr33d דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 3 ה -15 לאפריל 2009 18:52
שגיאה Harddrive האתחול ב - "שגיאת דיסק" "הקש על מקש כלשהו כדי להפעיל מחדש" ashaiba כללי חומרה צ 'אט 6 13 מרץ 2009 15:56
"אבידה" בחצי חיים 2 SirStukings PC & קונסולת משחקים 5 -12 פברואר 2008 21:33
לא הפעלת את המחשב הנישא, "תחביר" או "שגיאת דיסק". aechain מערכות ההפעלה Windows 5 24 ינואר 2008 15:45
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.