![]() |
|
| |||
| |||
| Hey everyone. Pagājušajā gadā es saņēmu uzdot pārzināt izsūtot vairāk nekā 100 aicina mūsu ģimenes atkalapvienošanās pagājušā gadā, un, kad es saņēmu pa e-pasta adrešu sarakstu, es atklāju, ka bija ierakstījāt šādā veidā: Joe Buck (atstarpes) Jane Buck Adrese (atstarpes) Adrese ect, kas acīmredzami nav kolonnas izveidoja inbetween tiem. Man ir iegādātas adrešu uzlīmes komplekts izdrukāt adreses un vietā retyping viņiem, es vēlētos, lai tikai varētu izgriezt un ielīmēt lodziņos. Jūs varat redzēt, kā tas būtu milzīga problēma. Vai ir vienalga, lai "pārtraukums" lapu uz leju vidū un saņemt atsevišķās rindās adreses bez dara ilgi izgriezt un ielīmēt kā redoing viss saraksts, lai tas izskatās šādi: Joe buck Adrese Adrese Jane Buck Adrese Adrese vai pat Joe Buck (Word Column Format) Jane Buck Adrese (Word Column Format) Adrese Es ceru, ka šis ir jēga. |
|
| |||
| |||
| Vai jūs mēģināt darīt pasta sapludināšanas? ja nav ... iet zem Pasta sūtījumi cilni un noklikšķiniet uz pasta sapludināšanu un pēc tam sāk pasta sapludināšanas vednis. logs uz kreisajā pusē ekrānam. uz etiķetes noklikšķiniet uz nākamo (at apakšā) izmantot savu dokumentu, kas ir visas adreses uz tā. un pielāgot etiķetes iespējas jūsu izvēles. noklikšķiniet uz nākamo un diezgan daudz izpildiet vedņa no turienes. ja tas tiek darīts pareizi, tā krustojas laiks paredz būtiski un pielāgos lietas pilnīgi drukāšanai. Es ceru, ka šis ir tas, kas jūsu vēlējās dzirdēt. |
![]() |
|
| Bookmarks |