![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hey everyone. W ubiegłym roku mam umieścić za wysyłanie obecnie ponad 100 zaprasza na naszej rodziny Reunion ubiegłym roku, gdy otrzymałem e-mail na adres listy, znalazłem to było wpisane w ten sposób: Joe Buck (ze spacjami) Jane Buck Adres (ze spacjami) Adres ect, oczywiście nie z kolumny utworzone pomiędzy nimi im. Mam adres zakupiony zestaw do drukowania etykiet na adresy i zamiast nich retyping, chciałbym po prostu wyciąć i wkleić do pola. Możesz zobaczyć, jak będzie to ogromny problem. Czy mimo to, aby "złamać" strony w dół na środku i uzyskać adresy w oddzielnych wierszach, nie robiąc długi wyciąć i wkleić sposób redoing całą listę tak, że wygląda tak: Joe Buck Adres Adres Jane Buck Adres Adres lub nawet Joe Buck (Word Format Kolumna) Jane Buck Adres (Word Format Kolumna) Adres Mam nadzieję, że ma to sens. |
|
| |||
| |||
| Pan spróbować zrobić korespondencji seryjnej? jeśli nie ... Idź pod korespondencję i kliknąć na korespondencji seryjnej, a następnie uruchomić Kreator korespondencji seryjnej. zostanie otwarte okno z lewej strony ekranu. kliknij etykiety kliknij przycisk Dalej (na dole) korzystania z dokumentu, który ma wszystkie adresy na nim. i dostosowania etykiety opcji preferencji. Kliknij przycisk Dalej i bardzo się z tego kreatora. jeśli jest to zrobione prawidłowo to kawałki czasie znacząco w dół i dostosowanie rzeczy doskonale do drukowania. Mam nadzieję, że to, co chcieli usłyszeć. |
![]() |
|
| Zakładki |