menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikácie

Register

Word 2007 "Break" stránky na polovicu?

Reply

Thread Tools
Old 24. júna 2008, 14:03
Nový člen skupiny

Ahoj všetci. Minulý rok som dostal klásť na starosti rozoslaním viac ako 100 vyzýva na naše rodinné stretnutia v minulom roku, a keď som dostal e-mailovú adresu, zoznam, som zistil, že bol napísaný v tomto duchu:

Joe Buck (medzier) Jane Buck
Adresa (priestory) Adresa

ect sa samozrejme žiadne stĺpy vytvorené inbetween im. Mám zakúpené adresou náveske kit vytlačiť adresy a namiesto prepisovania nimi, chtěl bych len bolo možné znížiť a vložte do políčka. Môžete vidieť, ako by to byť obrovský problém. Existuje napriek tomu sa "zlomiť", stránky sa strednej a získať adresy na samostatné riadky bez toho, aby robili dlhý rez a vložte cestu prestavbu celého zoznamu, takže to vyzerá takhle:

Joe Buck
Adresa
Adresa

Jane Buck
Adresa
Adresa

alebo dokonca

Joe Buck (Word stĺpci Format) Jane Buck
Adresa (Word stĺpci Format) Adresa

Dúfam, že má zmysel.
Old 26. júna 2008, 21:44
Člen Skupina

si skúste robiť hromadnú korešpondenciu?

ne-li ...

podjíždět vaše maily karte a kliknite na hromadnú korešpondenciu a potom spustiť hromadnú korešpondenciu sprievodca.
Otvorí sa okno na ľavej strane obrazovky.
kliknite na etikety
Kliknite na tlačidlo Ďalej (na dne)
používať svoj dokument, ktorý má všetky adresy na to. a upraví etikety možnosti vašej preferencie.
Kliknite na tlačidlo Ďalšie a do veľkej miery nasledovať sprievodcu odtamtud.

je-li to urobiť správne, že zníženie času výrazne dolu a bude to dokonale zosúladiť pre tlač.

Dúfam, že to je to, čo vaše chcel počuť.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.