![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci. Minulý rok som dostal klásť na starosti rozoslaním viac ako 100 vyzýva na naše rodinné stretnutia v minulom roku, a keď som dostal e-mailovú adresu, zoznam, som zistil, že bol napísaný v tomto duchu: Joe Buck (medzier) Jane Buck Adresa (priestory) Adresa ect sa samozrejme žiadne stĺpy vytvorené inbetween im. Mám zakúpené adresou náveske kit vytlačiť adresy a namiesto prepisovania nimi, chtěl bych len bolo možné znížiť a vložte do políčka. Môžete vidieť, ako by to byť obrovský problém. Existuje napriek tomu sa "zlomiť", stránky sa strednej a získať adresy na samostatné riadky bez toho, aby robili dlhý rez a vložte cestu prestavbu celého zoznamu, takže to vyzerá takhle: Joe Buck Adresa Adresa Jane Buck Adresa Adresa alebo dokonca Joe Buck (Word stĺpci Format) Jane Buck Adresa (Word stĺpci Format) Adresa Dúfam, že má zmysel. |
|
| |||
| |||
| si skúste robiť hromadnú korešpondenciu? ne-li ... podjíždět vaše maily karte a kliknite na hromadnú korešpondenciu a potom spustiť hromadnú korešpondenciu sprievodca. Otvorí sa okno na ľavej strane obrazovky. kliknite na etikety Kliknite na tlačidlo Ďalej (na dne) používať svoj dokument, ktorý má všetky adresy na to. a upraví etikety možnosti vašej preferencie. Kliknite na tlačidlo Ďalšie a do veľkej miery nasledovať sprievodcu odtamtud. je-li to urobiť správne, že zníženie času výrazne dolu a bude to dokonale zosúladiť pre tlač. Dúfam, že to je to, čo vaše chcel počuť. |