мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Оффице & Апплицатионс

Register

Уорд 2007 "Бреак" Страница на пола?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 24. јуни 2008, 14:03
Нови члан групе

Здраво свима. Прошле године сам се бацити у задужена за слање из више од 100 позива за нашу породицу Реинион прошле године, а кад сам добила преко е-маил адресу листе, открио сам да је у овом куцаног модне:

Јое Буцк (размак) Јане Буцк
Адреса (размаке) Адреса

итд, с очито не колоне израђена инбетуеен њих. Имам купљен адресу кит налепница за штампање адресе и уместо прекуцавање њима, желео бих само бити у могућности да исечете и налепите у кутије. Можете видети како ће то бити велики проблем. Ис тхере Аныуаы то "бреак" тхе паге доун средини и добити адреса на одвојеним линијама без радиш дугим исечете и налепите начин редоинг целог списка тако да изгледа овако:

Јое мужјак
Адреса
Адреса

Јане Буцк
Адреса
Адреса

или чак

Јое Буцк (Уорд колони Формат) Јане Буцк
Адреса (Колона Уорд формат) Адреса

Надам се да ово има смисла.
Old 26. јуни 2008, 21:44
Мембер Гроуп

Јесте ли пробати догађај маил мерге?

ако не ...

иди под пошту таб и кликните на маил мерге и покрените маил мерге чаробњака.
ће се отворити прозор на левој страни екрана.
кликните на налепнице
кликните некст (на дну)
користити свој документ који има све адресе на себи. и подесите опције за ознаку вашој жељи.
кликните некст и згодан велик део следите чаробњака од тамо.

ако је то учинио исправно то знатно смањује време и да ће се ствари ускладе савршено за штампање.

Надам се да је то оно што ваш желео чути.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц