![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво свима. Прошле године сам се бацити у задужена за слање из више од 100 позива за нашу породицу Реинион прошле године, а кад сам добила преко е-маил адресу листе, открио сам да је у овом куцаног модне: Јое Буцк (размак) Јане Буцк Адреса (размаке) Адреса итд, с очито не колоне израђена инбетуеен њих. Имам купљен адресу кит налепница за штампање адресе и уместо прекуцавање њима, желео бих само бити у могућности да исечете и налепите у кутије. Можете видети како ће то бити велики проблем. Ис тхере Аныуаы то "бреак" тхе паге доун средини и добити адреса на одвојеним линијама без радиш дугим исечете и налепите начин редоинг целог списка тако да изгледа овако: Јое мужјак Адреса Адреса Јане Буцк Адреса Адреса или чак Јое Буцк (Уорд колони Формат) Јане Буцк Адреса (Колона Уорд формат) Адреса Надам се да ово има смисла. |
|
| |||
| |||
| Јесте ли пробати догађај маил мерге? ако не ... иди под пошту таб и кликните на маил мерге и покрените маил мерге чаробњака. ће се отворити прозор на левој страни екрана. кликните на налепнице кликните некст (на дну) користити свој документ који има све адресе на себи. и подесите опције за ознаку вашој жељи. кликните некст и згодан велик део следите чаробњака од тамо. ако је то учинио исправно то знатно смањује време и да ће се ствари ускладе савршено за штампање. Надам се да је то оно што ваш желео чути. |