менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Office Suites & Застосування

Register

Word 2007 "Перерва" сторінки В половину?

Reply

Різьба Інструменти
Old 24 червня 2008, 14:03
Нові члени групи

Ей кожному. Минулого року я отримав покладена відповідальність за відправлення більше 100 пропонує для нашого возз'єднання сімей у минулому році, і коли я отримав електронною поштою на адресу список, я виявив, вона була надрукована в цій моді:

Джо Бак (простору) Джейн Баку
Адреса (простору) Адреса

ЕСТ, з колонами, очевидно, не створив між ними їх. Я ярлик купив комплект адресний роздрукувати адреси і замість того, щоб набирати їх, я хотів би просто мати можливість вирізати і вставити в коробки. Ви можете побачити, як це буде величезною проблемою. Чи є одно "розірвати" Page Down середнього та отримати адреси на окремих рядках, не роблячи довгий розріз і вставте способом переробити весь список таким чином, що він виглядає так:

Джо Бак
Адреса
Адреса

Джейн Баку
Адреса
Адреса

або навіть

Джо Бак (формат Word колонка) Джейн Баку
Адреса (Word колонці Format) Адреса

Я сподіваюся, що це робить зміст.
Old 26 червня 2008, 21:44
Член групи

Чи намагалися ви робити злиття?

якщо не ...

Відразу під Вашою розсилки вкладку та натисніть на злиття і запустіть майстер злиття пошти.
Відкриється вікно, в лівій частині екрана.
натисніть на етикетках
кнопку "Далі" (внизу)
Використовуйте свій документ, який має всі адреси на ньому. та налаштувати параметри етикетки з вашими вподобаннями.
натисніть кнопку "Далі" і в значній мірі йдуть майстра звідти.

Якщо це зроблено правильно, це скорочення час що значно нижче, і буде погоджувати речей абсолютно для друку.

Я сподіваюся, це те, що ваші хотів почути.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.