![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей кожному. Минулого року я отримав покладена відповідальність за відправлення більше 100 пропонує для нашого возз'єднання сімей у минулому році, і коли я отримав електронною поштою на адресу список, я виявив, вона була надрукована в цій моді: Джо Бак (простору) Джейн Баку Адреса (простору) Адреса ЕСТ, з колонами, очевидно, не створив між ними їх. Я ярлик купив комплект адресний роздрукувати адреси і замість того, щоб набирати їх, я хотів би просто мати можливість вирізати і вставити в коробки. Ви можете побачити, як це буде величезною проблемою. Чи є одно "розірвати" Page Down середнього та отримати адреси на окремих рядках, не роблячи довгий розріз і вставте способом переробити весь список таким чином, що він виглядає так: Джо Бак Адреса Адреса Джейн Баку Адреса Адреса або навіть Джо Бак (формат Word колонка) Джейн Баку Адреса (Word колонці Format) Адреса Я сподіваюся, що це робить зміст. |
|
| |||
| |||
| Чи намагалися ви робити злиття? якщо не ... Відразу під Вашою розсилки вкладку та натисніть на злиття і запустіть майстер злиття пошти. Відкриється вікно, в лівій частині екрана. натисніть на етикетках кнопку "Далі" (внизу) Використовуйте свій документ, який має всі адреси на ньому. та налаштувати параметри етикетки з вашими вподобаннями. натисніть кнопку "Далі" і в значній мірі йдуть майстра звідти. Якщо це зроблено правильно, це скорочення час що значно нижче, і буде погоджувати речей абсолютно для друку. Я сподіваюся, це те, що ваші хотів почути. |