![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте Аз съм като огромни проблеми с Word 2007 (тичане на Vista), тъй като тя няма да се показва изображения (снимки) ... това е само, когато го конвертирате в PDF или изберете "пълен екран четене", че мога да видите снимки, но тази гледна точка, не отразяват това, което изглежда, когато отпечатано. Не толкова досаден, но Word също не показва лого, както и ги замества с "SHAPE \ * MERGEFORMAT" Мога кой да ме посъветва? |
|
| |||
| |||
| Вие трябва да можете да използвате Alt + F9 за да превключвате между "поле кодове" (това, което виждам сега), и резултатите Display (на снимката) в този случай, докато сте в Отпечатай Оформление гледка. |
|
| |||
| |||
| Благодаря толкова много! Бях само на път да деинсталирате и повторно инсталиране! |
|
| |||
| |||
| уау тя работи |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Word 2007 изрязване и поставяне | munleyj | Офис Suites & Приложения | 0 | 14-ти октомври 2009 година 16:51 |
| Word 2007, с изключение на страници от думата броене | snowblind | Офис Suites & Приложения | 8 | 21 Март 2009 13:27 |
| Word 2007 Smart Арт буболечка? | rockyshred336699 | Офис Suites & Приложения | 0 | 18 април 2008 08:58 |
| Помощ за Word 2007 | robina80 | Офис Suites & Приложения | 2 | 21 Jan 2008 14:53 |
| Word 2007 | Мария | Офис Suites & Приложения | 3 | 10 Юни 2007 16:34 |
| Нишка Инструменти | |
| |