![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki Turiu didelių problemų su Word 2007 (veikia ant Vista), nes tai nėra rodomi vaizdai (nuotraukos) ... tai tik kai aš konvertuoti į PDF ir pasirinkite "Visas ekranas skaityti, kad" Aš matau vaizdus, bet šiuo požiūriu neatspindi, kaip jis atrodo, kai spausdinama. Ne taip erzina, o žodis taip pat nerodo logotipai, ir pakeičia juos su "SHAPE \ * MERGEFORMAT" Can anyone advise me? |
|
| |||
| |||
| Jums turėtų būti suteikta galimybė naudoti kombinaciją Alt + F9, jei norite perjungti tarp srityje "kodai" (ką matome dabar) ir rodyti rezultatus (nuotraukoje) ir Tokiu atveju, kol esate Spaudinio maketo rodinyje. |
|
| |||
| |||
| Thanks so much! buvau tik apie pašalinti ir iš naujo įdiegti! |
|
| |||
| |||
| wow jis dirbo |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| "Word 2007" Iškirpti ir klijavimas | munleyj | Office Suites & Applications | 0 | 14 spalis 2009 16:51 |
| Word 2007 Pašalinimas iš Word count | snowblind | Office Suites & Applications | 8 | Kovas 21, 2009 13:27 |
| "Word 2007" Smart Art klaidą? | rockyshred336699 | Office Suites & Applications | 0 | Balandis 18, 2008 08:58 |
| "Word 2007" Žinynas | robina80 | Office Suites & Applications | 2 | 21 sausis 2008 14:53 |
| Word 2007 | Marija | Office Suites & Applications | 3 | Birželis 10, 2007 16:34 |
| Temos įrankiai | |
| |