![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт там У мене виникають величезні проблеми з Word 2007 (працює на Vista), оскільки воно не буде відображати зображення (фотографії) ... І тільки коли я конвертувати його в PDF або виберіть "Редінг повного екрану", що я бачу зображення, але ця точка зору не відображає, як він виглядає під час друку. Не так дратує, але слово також не відображаються логотипи, і заміняє їх "SHAPE \ * MERGEFORMAT" Чи можна мені порадите? |
|
| |||
| |||
| Ви повинні мати можливість використовувати Alt + F9, щоб перемикатися між полі "Коди ' (те, що ви бачите зараз) і відображення результатів (картинки) в цьому випадку, поки ви знаходитеся в режимі розмітки. |
|
| |||
| |||
| Большое спасибо! Я саме збирався видаліть і перевстановіть! |
|
| |||
| |||
| Wow вона працювала |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Word 2007 вирізання та вставки | munleyj | Office Suites & Застосування | 0 | 14 жовтня 2009 16:51 |
| Word 2007, не враховуючи сторінок Word Count | Snowblind | Office Suites & Застосування | 8 | 21 березня 2009 13:27 |
| Word 2007 Smart Art помилку? | rockyshred336699 | Office Suites & Застосування | 0 | 18 квітня 2008 08:58 |
| Word 2007: довідка | robina80 | Office Suites & Застосування | 2 | 21 січня 2008 14:53 |
| Word 2007 | Марія | Office Suites & Застосування | 3 | 10 червня 2007 16:34 |
| Різьба Інструменти | |
| |