![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Аз съм в момента пише пиеса на работата, която трябва да бъде определена дума брои без библиография / допълнението и др .. Има ли все пак мога да кажа дума да не включва определени страници или участъци, когато правиш на wordcount? Това е наистина iritating като думата разчита на думите в таблици, моят библиография и др .. Аз съм като ръчно да изберете всеки раздел Искам отчита в момента, които, както съм сигурен, можеш да си представиш отнема много време. Благодарности. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Определено там е, че включва написването на макро и уточнява преброяването изискване.
| |||
| |||
| Snowblind, Гледал ли си работата този проблем навън? Аз съм със същия проблем. Поздрави Майк |
|
| |||
| |||
| Това е най-дискутирани http://www.techtalkz.com/microsoft-o...lar-style.html - Джей освободен роб след отива в сърцето на какво е необходимо. Ако документът строго употреби стилове да се направи разграничение текст функция, след което кликнете върху бутона за да получите общия брой дума за вашите собствени желания подмножеството от стилове е само въпрос на настройка на броя макро да ги включите. Ако документът не се отличава този начин, тогава той ще трябва отново мислене. Прекарах години се опитва да говори на хората, използвайки стилове в Word формат вместо контроли и никога не съм се навсякъде. snowblind, от вида на това, е дълъг няма. |
|
| |||
| |||
| Този брилянтен! Благодаря толкова много С уважение Майк |
|
| |||
| |||
| Дори ако изберете текста, който искате да разчита тогава ги брои думи и казва в долния ляв ъгъл на офиса 2007 EG 97 / 200 думи |
|
| |||
| |||
| Това, достатъчно странно, беше първоначалното определение на проблема: "Аз съм като ръчно да изберете всеки раздел Искам отчита в момента, които, както съм сигурен, можеш да си представиш отнема много време.". |
|
| |||
| |||
| т. аааа съжалявам |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
А, наздраве за това място! Моят mum'll бъде над Луната. Тя е била заяждането ми около ако имаше някакъв начин да направите това, без съмнение ще откриете, че идват много по-удобен!
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Word 2007 изрязване и поставяне | munleyj | Офис Suites & Приложения | 0 | 14-ти октомври 2009 година 16:51 |
| Microsoft Office 2007 Word граф изключване | tinkerbell | Офис Suites & Приложения | 5 | 20 май 2009 12:47 |
| Word 2007 Smart Арт буболечка? | rockyshred336699 | Офис Suites & Приложения | 0 | 18 април 2008 08:58 |
| Помощ за Word 2007 | robina80 | Офис Suites & Приложения | 2 | 21 Jan 2008 14:53 |
| Word 2007 | Мария | Офис Suites & Приложения | 3 | 10 Юни 2007 16:34 |
| Нишка Инструменти | |
| |