по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Офис Suites & Приложения

Register

Word 2007, с изключение на страници от думата броене

Reply

Нишка Инструменти
Old 16 април 2008, 19:50
Новите държави Група

Default Word 2007, с изключение на страници от думата броене

Здравейте всички,

Аз съм в момента пише пиеса на работата, която трябва да бъде определена дума брои без библиография / допълнението и др ..

Има ли все пак мога да кажа дума да не включва определени страници или участъци, когато правиш на wordcount? Това е наистина iritating като думата разчита на думите в таблици, моят библиография и др ..

Аз съм като ръчно да изберете всеки раздел Искам отчита в момента, които, както съм сигурен, можеш да си представиш отнема много време.

Благодарности.
Old 17 април 2008, 11:44
Номер на групата

Определено там е, че включва написването на макро и уточнява преброяването изискване.

Моята система: Тим

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Дънната платка:
Asus A8N-VM CSM
RAM памет:
Корсар PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Графична карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Череша RS 6000 M клавиатура
Hard Drive (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / и поддържане на
Оптично устройство (а):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Дело / PSU:
Thermaltake сопрано
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монитор (и):
SXGA плосък панел
Операционна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 18-ти март 2009, 17:19
Новите държави Група

Snowblind,
Гледал ли си работата този проблем навън?

Аз съм със същия проблем.

Поздрави
Майк
Old 18 март 2009 г., 17:48
Номер на групата

Това е най-дискутирани http://www.techtalkz.com/microsoft-o...lar-style.html - Джей освободен роб след отива в сърцето на какво е необходимо. Ако документът строго употреби стилове да се направи разграничение текст функция, след което кликнете върху бутона за да получите общия брой дума за вашите собствени желания подмножеството от стилове е само въпрос на настройка на броя макро да ги включите. Ако документът не се отличава този начин, тогава той ще трябва отново мислене.

Прекарах години се опитва да говори на хората, използвайки стилове в Word формат вместо контроли и никога не съм се навсякъде.

snowblind, от вида на това, е дълъг няма.
Old 18-ти март 2009, 18:11
Новите държави Група

Този брилянтен!
Благодаря толкова много

С уважение
Майк
Old 21-ви март 2009 година, 03:35
Член Група

Дори ако изберете текста, който искате да разчита тогава ги брои думи и казва в долния ляв ъгъл на офиса 2007 EG 97 / 200 думи
Old 21-ви март 2009 година, 04:11
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от rbscooby View Post
Дори ако изберете текста, който искате да разчита тогава ги брои думи и казва в долния ляв ъгъл на офиса 2007 EG 97 / 200 думи
Това, достатъчно странно, беше първоначалното определение на проблема: "Аз съм като ръчно да изберете всеки раздел Искам отчита в момента, които, както съм сигурен, можеш да си представиш отнема много време.".
Old 21-ви март 2009 година, 05:40
Член Група

т. аааа съжалявам
Old 21-ви март 2009 година, 13:27
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от място View Post
Това е най-дискутирани http://www.techtalkz.com/microsoft-o...lar-style.html - Джей освободен роб след отива в сърцето на какво е необходимо. Ако документът строго употреби стилове да се направи разграничение текст функция, след което кликнете върху бутона за да получите общия брой дума за вашите собствени желания подмножеството от стилове е само въпрос на настройка на броя макро да ги включите. Ако документът не се отличава този начин, тогава той ще трябва отново мислене.

Прекарах години се опитва да говори на хората, използвайки стилове в Word формат вместо контроли и никога не съм се навсякъде.

snowblind, от вида на това, е дълъг няма.

А, наздраве за това място! Моят mum'll бъде над Луната. Тя е била заяждането ми около ако имаше някакъв начин да направите това, без съмнение ще откриете, че идват много по-удобен!

Моята система: FordyPC

Процесор (и):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Дънната платка:
Asus P5Q / L ПРО (Intel P43, ICH10)
RAM памет:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Графична карта (и):
PNY NVidia GeForce 9400 GT 512MB
Звукова карта:
Hard Drive (и):
SEAGATE HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Оптично устройство (а):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Дело / PSU:
ANTEC Sonata III & Earthwatts 500W
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Монитор (и):
2 х Acer P193WAd
Операционна система (и):
XP ПРО x86/XP ПРО x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Word 2007 изрязване и поставяне munleyj Офис Suites & Приложения 0 14-ти октомври 2009 година 16:51
Microsoft Office 2007 Word граф изключване tinkerbell Офис Suites & Приложения 5 20 май 2009 12:47
Word 2007 Smart Арт буболечка? rockyshred336699 Офис Suites & Приложения 0 18 април 2008 08:58
Помощ за Word 2007 robina80 Офис Suites & Приложения 2 21 Jan 2008 14:53
Word 2007 Мария Офис Suites & Приложения 3 10 Юни 2007 16:34
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc