![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, Já jsem v současné době písemně kus práce, která má být konkrétní slovo počítat kromě bibliografie / dodatek, atd. .. Existuje přesto nemůžu říct slovo nesmí obsahovat určité stránky nebo sekce, když dělá wordcount? Je to opravdu iritating s slov slova v tabulkách, můj bibliografie atd. .. Já jsem s ručně vybrat jednotlivé sekce Chci počítají ve chvíli, která, jak jsem si jistý, že dokážete představit trvá dlouho. Díky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Určitě existuje, to znamená psaní maker a uvedením odpočítáváme požadavek.
| |||
| |||
| Snowblind, Měli jste někdy práci tohoto problému ven? Mám stejný problém. Kind regards Mike |
|
| |||
| |||
| Je diskutován na http://www.techtalkz.com/microsoft-o...lar-style.html - Jay FREEDMAN na post jde k jádru toho, co je potřeba. Pokud dokument důsledně používá styly rozlišovat textové funkce potom klepnutím na tlačítko se dostanete celkem slov pro vlastní adovanou podskupině stylů je jen otázkou nastavení počítat makro patří k nim. Pokud dokument není odlišeno tak, pak by bylo třeba re-myšlení. Strávil jsem roky snaží mluvit lidí pomocí stylů v aplikaci Word namísto formátu kontrol a já nikdy nikde. snowblind, podle vzhledu, je dávno pryč. |
|
| |||
| |||
| To je skvělý! díky moc Pozdravy Mike |
|
| |||
| |||
| Ovšem pokud jste si vybrali text, který chcete počítat, pak se počítá nich slova a říká v levém dolním rohu na kancelářské 2007 EG 97 / 200 slov |
|
| |||
| |||
| To, kupodivu, byl původní vymezení problému: "Já jsem s ručně vybrat jednotlivé sekce Chci počítají ve chvíli, která, jak jsem si jist, můžete si trvá dlouhou dobu.". |
|
| |||
| |||
| aaaa líto |
|
| |||
| |||
| Citace:
Ach, sláva, že Spot! Moje mum'll být více než měsíc. Ona to byla hlodavá na mě asi bylo, pokud jakýmkoli způsobem, jak toho dosáhnout, Nepochybuji o tom, budu hledat to přišlo vhod také!
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Word 2007 Vyjmout a vkládání | munleyj | Office & Aplikace | 0 | 14.října 2009 16:51 |
| Microsoft Office Word 2007 hrabě Vyloučení | Tinkerbell | Office & Aplikace | 5 | 20. května 2009 12:47 |
| Word 2007 Smart Umění chyba? | rockyshred336699 | Office & Aplikace | 0 | 18 dubna 2008 08:58 |
| Word 2007 pomůže | robina80 | Office & Aplikace | 2 | 21 ledna 2008 14:53 |
| Word 2007 | Maria | Office & Aplikace | 3 | 10. června 2007 16:34 |
| Thread Nástroje | |
| |