μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Office Suites & Εφαρμογές

Register

Word 2007, εκτός από τις σελίδες λέξεων

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16η Απριλίου 2008, 19:50
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Word 2007, εκτός από τις σελίδες λέξεων

Hi all,

Είμαι σήμερα γραπτώς μια εργασία που πρέπει να είναι μια συγκεκριμένη λέξη μετράει εκτός από βιβλιογραφία / προσάρτημα, κλπ. ..

Υπάρχει, έτσι κι αλλιώς, δεν μπορεί να πει λέξη για να περιληφθούν ορισμένες σελίδες ή τμήματα λέξεων, όταν κάνει το? Είναι πραγματικά iritating έχοντας λέξεων τις λέξεις στους πίνακες, μου βιβλιογραφία, κλπ. ..

Είμαι με το χέρι για να επιλέξετε κάθε τμήμα Θέλω μετρούμενος κατά τη στιγμή που όπως είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να φανταστείτε παίρνει πολύ καιρό.

Ευχαριστώ.
Old 17 Απρ. 2008, 11:44
Ομάδα Δωρητών

Σίγουρα υπάρχει, αφορά τη σύνταξη μιας μακροεντολής και προσδιορίζοντας την καταμέτρηση απαίτηση.

Το σύστημά μου: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
Μνήμες:
Cl2 Corsair PC3200 DDR-400 2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia Geforce 6600 512MB
Κάρτα Ήχου:
Cherry RS 6000 m πληκτρολόγιο
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s διατηρήσει
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ες):
SXGA επίπεδης οθόνης
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 18 Μαρτίου, 2009, 17:19
Νέο Μέλος Ομάδα

Θαμπωμένος,
Μήπως όλο αυτό το πρόβλημα έργο έξω;

Είμαι έχοντας το ίδιο θέμα.

Kind Regards
Mike
Old 18η Μαρ 2009, 17:48
Ομάδα Δωρητών

Έχει συζητηθεί σε http://www.techtalkz.com/microsoft-o...lar-style.html - Jay Freedman μετά αγγίζει την καρδιά του τι είναι απαραίτητο. Εάν το έγγραφο αυστηρά χρήσεις στυλ να διακρίνει κείμενο λειτουργία μετά πατά το κουμπί για να πάρετε το σύνολο των λέξεων, για τη δική σας επιθυμητό υποσύνολο των στυλ είναι μόνο θέμα για τη δημιουργία του μετράει μακροεντολή να τους συμπεριλάβει. Εάν το έγγραφο δεν διακρίνονται έτσι τότε θα χρειαστεί περαιτέρω σκέψη.

Πέρασα χρόνια προσπαθώντας να μιλήσω σε άτομα που χρησιμοποιούν τα στυλ στο Word, αντί της μορφής ελέγχους και ποτέ δεν έχεις πουθενά.

θαμπωμένος από την εμφάνιση του, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.
Old 18 Μαρτίου, 2009, 18:11
Νέο Μέλος Ομάδα

Thats brilliant!
ευχαριστώ τόσο πολύ

Χαιρετισμοί
Mike
Old 21 Μαρτίου 2009, 03:35
Μέλος Ομάδα

ναί αν επιλέξετε το κείμενο που θέλετε να μετρήσετε τότε μετράει τους λόγια και λέει στην κάτω αριστερή γωνία για το Office 2007 EG 97 / 200 λέξεις
Old 21 Μαρτίου 2009, 04:11
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας rbscooby View Post
ναί αν επιλέξετε το κείμενο που θέλετε να μετρήσετε τότε μετράει τους λόγια και λέει στην κάτω αριστερή γωνία για το Office 2007 EG 97 / 200 λέξεις
Αυτό, αρκετά παράδοξα, ήταν το αρχικό ορισμό του προβλήματος: «Είμαι με το χέρι για να επιλέξετε κάθε τμήμα Θέλω μετρούμενος κατά τη στιγμή που όπως είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να φανταστείτε παίρνει πολύ καιρό.".
Old 21 Μαρτίου 2009, 05:40
Μέλος Ομάδα

αααα sorry
Old 21 Μαρτίου 2009, 13:27
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας spot View Post
Έχει συζητηθεί σε http://www.techtalkz.com/microsoft-o...lar-style.html - Jay Freedman μετά αγγίζει την καρδιά του τι είναι απαραίτητο. Εάν το έγγραφο αυστηρά χρήσεις στυλ να διακρίνει κείμενο λειτουργία μετά πατά το κουμπί για να πάρετε το σύνολο των λέξεων, για τη δική σας επιθυμητό υποσύνολο των στυλ είναι μόνο θέμα για τη δημιουργία του μετράει μακροεντολή να τους συμπεριλάβει. Εάν το έγγραφο δεν διακρίνονται έτσι τότε θα χρειαστεί περαιτέρω σκέψη.

Πέρασα χρόνια προσπαθώντας να μιλήσω σε άτομα που χρησιμοποιούν τα στυλ στο Word, αντί της μορφής ελέγχους και ποτέ δεν έχεις πουθενά.

θαμπωμένος από την εμφάνιση του, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Ah, cheers για αυτή τη θέση! My mum'll να είναι πάνω από το φεγγάρι. Αυτή ήταν η γκρίνια μου για το κατά πόσον υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει αυτό, δεν αμφιβάλλω Θα το βρείτε στα επόμενα πολύ εύχρηστο!

Το σύστημά μου: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Motherboard:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Μνήμες:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Υπόθεση / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (ες):
2 x Acer P193WAd
Operating System (s):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Word 2007 Αποκοπή και επικόλληση munleyj Office Suites & Εφαρμογές 0 14 Οκτωβρίου 2009 16:51
Microsoft Office 2007 Word Count Αποκλεισμός tinkerbell Office Suites & Εφαρμογές 5 20 Μαΐου 2009 12:47
Word 2007 Smart Art σφάλμα; rockyshred336699 Office Suites & Εφαρμογές 0 18 Απρ 2008 08:58
Word 2007 βοηθήσει robina80 Office Suites & Εφαρμογές 2 21 Ιαν 2008 14:53
Word 2007 Μαρία Office Suites & Εφαρμογές 3 10 Ιουν 2007 16:34
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.