![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all, Είμαι σήμερα γραπτώς μια εργασία που πρέπει να είναι μια συγκεκριμένη λέξη μετράει εκτός από βιβλιογραφία / προσάρτημα, κλπ. .. Υπάρχει, έτσι κι αλλιώς, δεν μπορεί να πει λέξη για να περιληφθούν ορισμένες σελίδες ή τμήματα λέξεων, όταν κάνει το? Είναι πραγματικά iritating έχοντας λέξεων τις λέξεις στους πίνακες, μου βιβλιογραφία, κλπ. .. Είμαι με το χέρι για να επιλέξετε κάθε τμήμα Θέλω μετρούμενος κατά τη στιγμή που όπως είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να φανταστείτε παίρνει πολύ καιρό. Ευχαριστώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σίγουρα υπάρχει, αφορά τη σύνταξη μιας μακροεντολής και προσδιορίζοντας την καταμέτρηση απαίτηση.
| |||
| |||
| Θαμπωμένος, Μήπως όλο αυτό το πρόβλημα έργο έξω; Είμαι έχοντας το ίδιο θέμα. Kind Regards Mike |
|
| |||
| |||
| Έχει συζητηθεί σε http://www.techtalkz.com/microsoft-o...lar-style.html - Jay Freedman μετά αγγίζει την καρδιά του τι είναι απαραίτητο. Εάν το έγγραφο αυστηρά χρήσεις στυλ να διακρίνει κείμενο λειτουργία μετά πατά το κουμπί για να πάρετε το σύνολο των λέξεων, για τη δική σας επιθυμητό υποσύνολο των στυλ είναι μόνο θέμα για τη δημιουργία του μετράει μακροεντολή να τους συμπεριλάβει. Εάν το έγγραφο δεν διακρίνονται έτσι τότε θα χρειαστεί περαιτέρω σκέψη. Πέρασα χρόνια προσπαθώντας να μιλήσω σε άτομα που χρησιμοποιούν τα στυλ στο Word, αντί της μορφής ελέγχους και ποτέ δεν έχεις πουθενά. θαμπωμένος από την εμφάνιση του, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. |
|
| |||
| |||
| Thats brilliant! ευχαριστώ τόσο πολύ Χαιρετισμοί Mike |
|
| |||
| |||
| ναί αν επιλέξετε το κείμενο που θέλετε να μετρήσετε τότε μετράει τους λόγια και λέει στην κάτω αριστερή γωνία για το Office 2007 EG 97 / 200 λέξεις |
|
| |||
| |||
| Αυτό, αρκετά παράδοξα, ήταν το αρχικό ορισμό του προβλήματος: «Είμαι με το χέρι για να επιλέξετε κάθε τμήμα Θέλω μετρούμενος κατά τη στιγμή που όπως είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να φανταστείτε παίρνει πολύ καιρό.". |
|
| |||
| |||
| αααα sorry |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Ah, cheers για αυτή τη θέση! My mum'll να είναι πάνω από το φεγγάρι. Αυτή ήταν η γκρίνια μου για το κατά πόσον υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει αυτό, δεν αμφιβάλλω Θα το βρείτε στα επόμενα πολύ εύχρηστο!
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Word 2007 Αποκοπή και επικόλληση | munleyj | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 14 Οκτωβρίου 2009 16:51 |
| Microsoft Office 2007 Word Count Αποκλεισμός | tinkerbell | Office Suites & Εφαρμογές | 5 | 20 Μαΐου 2009 12:47 |
| Word 2007 Smart Art σφάλμα; | rockyshred336699 | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 18 Απρ 2008 08:58 |
| Word 2007 βοηθήσει | robina80 | Office Suites & Εφαρμογές | 2 | 21 Ιαν 2008 14:53 |
| Word 2007 | Μαρία | Office Suites & Εφαρμογές | 3 | 10 Ιουν 2007 16:34 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |