manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Office & Applications

Register

Word 2007, Isključivanje stranice iz Word count

Reply

Thread Tools
Old 16 tra 2008, 19:50
Novi član grupe

Default Word 2007, Isključivanje stranice iz Word count

Bok svima,

Ja sam trenutno pisanja djelo koje treba biti određeno Word count isključujući bibliografija / dodatku, itd. ..

Ima li bilo kako ja mogu reći riječ ne uključuju određene stranice ili dijelove kada radiš u wordcount? To je zaista riječ iritating vlasništvo grofa riječi u tablicama, moj bibliografija, itd. ..

Im 'vlasništvo ručno odabrati svaki dio Želim broje u trenutku, kao što sam siguran možete zamisliti traje dugo vremena.

Hvala.
Old 17 tra 2008, 11:44
Donatorska Grupa

Definitivno postoji, to uključuje pisanja makro i navodeći računajući uvjet.

My System: Tim

Procesor (i):
Athlon 64 3500 +
Matične ploče:
Asus A8N-VM CSM
RAM memorija:
Gusar PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafička kartica (e):
nVidia Geforce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tipkovnici
Tvrdi disk (i):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s održavati
Optički pogon (e):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake sopran
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA Flat Panel
Operacijski sustav (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 18 ožujak 2009, 17:19
Novi član grupe

Snowblind,
Jeste li ikada raditi ovaj problem out?

Ja sam istu problematiku.

Kind Regards
Mike
Old 18. ožujak 2009, 17:48
Donatorska Grupa

To je objašnjeno na http://www.techtalkz.com/microsoft-o...lar-style.html - Jay Freedman post ide na srce ono što je potrebno. Ako je dokument strogo koristi stilove kako biste razlikovali tekst funkcija zatim klikom na gumb da biste dobili ukupan riječ računati za vlastite željeni podskup stilova je samo pitanje postavilo se računati na uključivanje makro njih. Ako dokument nije odlikuje taj način to treba ponovo razmišljanje.

Godine proveo sam pokušavajući ljude u razgovor korištenjem stilova u Word formatu umjesto kontrole i nikada nisam dobio nigdje.

snowblind po izgled to je davno otišao.
Old 18 ožujak 2009, 18:11
Novi član grupe

Taj genijalni!
hvala puno

Pozdravi
Mike
Old 21 ožujak 2009, 03:35
Member Group

Čak i ako odaberite tekst koji želite računati tačkama onda ih riječima i kaže u donjem lijevom kutu rukom na Office 2007 EG 97 / 200 riječi
Old 21 ožujak 2009, 04:11
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by rbscooby View Post
Čak i ako odaberite tekst koji želite računati tačkama onda ih riječima i kaže u donjem lijevom kutu rukom na Office 2007 EG 97 / 200 riječi
Da, dosta neobično, bio je inicijalni definicija problema: "Ja sam koji se ručno odabrati svaki dio Želim broje u trenutku, kao što sam siguran možete zamisliti traje dugo vremena.".
Old 21 ožujak 2009, 05:40
Member Group

aaaa žao
Old 21 ožujak 2009, 13:27
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by spot View Post
To je objašnjeno na http://www.techtalkz.com/microsoft-o...lar-style.html - Jay Freedman post ide na srce ono što je potrebno. Ako je dokument strogo koristi stilove kako biste razlikovali tekst funkcija zatim klikom na gumb da biste dobili ukupan riječ računati za vlastite željeni podskup stilova je samo pitanje postavilo se računati na uključivanje makro njih. Ako dokument nije odlikuje taj način to treba ponovo razmišljanje.

Godine proveo sam pokušavajući ljude u razgovor korištenjem stilova u Word formatu umjesto kontrole i nikada nisam dobio nigdje.

snowblind po izgled to je davno otišao.

Ah, za to Spot nazdravlje! Moj mum'll biti stariji od mjesec. Ona je zakerajući me ako ima je bilo koji način za to, nikakve sumnje da ću ga pronaći dolaze u ruci previše!

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Word 2007 Izrežite i zalijepite munleyj Office & Applications 0 14 listopad 2009 16:51
Microsoft Office 2007 Word Count izuzimanje tinkerbell Office & Applications 5 20. svibanj 2009 12:47
Word 2007 Smart umjetnosti bug? rockyshred336699 Office & Applications 0 18. travanj 2008 08:58
Word 2007 pomoć robina80 Office & Applications 2 21 siječanj 2008 14:53
Word 2007 Maria Office & Applications 3 10. lipnja 2007 16:34
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.