![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok svima, Ja sam trenutno pisanja djelo koje treba biti određeno Word count isključujući bibliografija / dodatku, itd. .. Ima li bilo kako ja mogu reći riječ ne uključuju određene stranice ili dijelove kada radiš u wordcount? To je zaista riječ iritating vlasništvo grofa riječi u tablicama, moj bibliografija, itd. .. Im 'vlasništvo ručno odabrati svaki dio Želim broje u trenutku, kao što sam siguran možete zamisliti traje dugo vremena. Hvala. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Definitivno postoji, to uključuje pisanja makro i navodeći računajući uvjet.
| |||
| |||
| Snowblind, Jeste li ikada raditi ovaj problem out? Ja sam istu problematiku. Kind Regards Mike |
|
| |||
| |||
| To je objašnjeno na http://www.techtalkz.com/microsoft-o...lar-style.html - Jay Freedman post ide na srce ono što je potrebno. Ako je dokument strogo koristi stilove kako biste razlikovali tekst funkcija zatim klikom na gumb da biste dobili ukupan riječ računati za vlastite željeni podskup stilova je samo pitanje postavilo se računati na uključivanje makro njih. Ako dokument nije odlikuje taj način to treba ponovo razmišljanje. Godine proveo sam pokušavajući ljude u razgovor korištenjem stilova u Word formatu umjesto kontrole i nikada nisam dobio nigdje. snowblind po izgled to je davno otišao. |
|
| |||
| |||
| Taj genijalni! hvala puno Pozdravi Mike |
|
| |||
| |||
| Čak i ako odaberite tekst koji želite računati tačkama onda ih riječima i kaže u donjem lijevom kutu rukom na Office 2007 EG 97 / 200 riječi |
|
| |||
| |||
| Da, dosta neobično, bio je inicijalni definicija problema: "Ja sam koji se ručno odabrati svaki dio Želim broje u trenutku, kao što sam siguran možete zamisliti traje dugo vremena.". |
|
| |||
| |||
| aaaa žao |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ah, za to Spot nazdravlje! Moj mum'll biti stariji od mjesec. Ona je zakerajući me ako ima je bilo koji način za to, nikakve sumnje da ću ga pronaći dolaze u ruci previše!
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Word 2007 Izrežite i zalijepite | munleyj | Office & Applications | 0 | 14 listopad 2009 16:51 |
| Microsoft Office 2007 Word Count izuzimanje | tinkerbell | Office & Applications | 5 | 20. svibanj 2009 12:47 |
| Word 2007 Smart umjetnosti bug? | rockyshred336699 | Office & Applications | 0 | 18. travanj 2008 08:58 |
| Word 2007 pomoć | robina80 | Office & Applications | 2 | 21 siječanj 2008 14:53 |
| Word 2007 | Maria | Office & Applications | 3 | 10. lipnja 2007 16:34 |
| Thread Tools | |
| |