kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Office & Applications

Register

Word 2007, Word-ből Kivéve oldalak száma

Reply

Téma eszközök
Old Április 16 2008, 19:50
Új tag Csoport

Default Word 2007, Word-ből Kivéve oldalak száma

Hi all,

Én jelenleg írásban egy munka, amelyet meg kell egy külön Szó nélkül bibliográfia / függelék, stb ..

Van amúgy is tudok mondani, hogy a szó nem bizonyos oldalak vagy szakaszok során a wordcount? Ez tényleg iritating miután Szó szót a táblázatban, a bibliográfia, stb ..

Én vagyok arra, hogy manuálisan válassza a Minden szakasz akarok számítani, abban a pillanatban, ami biztos vagyok benne, hogy tudod képzelni, hosszú időt vesz igénybe.

Köszönöm.
Old Április 17 2008, 11:44
Donor Group

Határozottan igen, ez magában foglalja a makro-és írásban meghatározza a számlálás alól.

My System: Tim

Processzor (ok):
Athlon 64 3500 +
Alaplap:
Asus A8N-VM CSM
RAM memória:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafikus kártya (k):
nVidia GeForce 6600 512MB
Hangkártya:
Cherry RS 6000 M billentyű
Merevlemez (ek):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s fenntartása
Optikai meghajtó (k):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ok):
SXGA panel
Operációs rendszer (ek):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Március 18, 2009, 17:19
Új tag Csoport

Snowblind,
Did you ever munka ez a probléma el?

Én vagyok az azonos kérdés.

Kind Regards
Mike
Old Március 18 2009, 17:48
Donor Group

A megvitatott http://www.techtalkz.com/microsoft-o...lar-style.html - Jay Freedman utáni megy a szívében mi van szükség. Ha a dokumentum szigorúan használ stílusokat megkülönböztetni szöveg funkció akkor rákattint egy gombra, hogy a teljes szó számít a saját kívánt részhalmazát stílusok is csak a felállítása a gróf makro is őket. Ha a dokumentum nem különböztethető arra lenne szükség, akkor újra gondolkodás.

Én évek óta próbálok beszélni az embereket stílusok használata a Word helyett formátumban ellenőrzések és soha nem kaptam sehol.

snowblind, a nézd meg, már régóta elment.
Old Március 18, 2009, 18:11
Új tag Csoport

Thats zseniális!
Nagyon köszönöm

Üdvözlettel
Mike
Old Március 21, 2009, 03:35
Csoport tagja

igen, ha kiválasztja a kívánt szöveget a gróf, akkor számít rájuk szó, és azt mondja a bal alsó sarokban az Office 2007 EG 97 / 200 szó
Old Március 21, 2009, 04:11
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by rbscooby View Post
igen, ha kiválasztja a kívánt szöveget a gróf, akkor számít rájuk szó, és azt mondja a bal alsó sarokban az Office 2007 EG 97 / 200 szó
Ez elég furcsa volt, az első határozza meg a problémát: "Én vagyok arra, hogy manuálisan válassza a Minden szakasz akarok számítani, abban a pillanatban, ami biztos vagyok benne, hogy tudod képzelni, hosszú időt vesz igénybe.".
Old Március 21, 2009, 05:40
Csoport tagja

aaaa sorry
Old Március 21, 2009, 13:27
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Helyszíni View Post
A megvitatott http://www.techtalkz.com/microsoft-o...lar-style.html - Jay Freedman utáni megy a szívében mi van szükség. Ha a dokumentum szigorúan használ stílusokat megkülönböztetni szöveg funkció akkor rákattint egy gombra, hogy a teljes szó számít a saját kívánt részhalmazát stílusok is csak a felállítása a gróf makro is őket. Ha a dokumentum nem különböztethető arra lenne szükség, akkor újra gondolkodás.

Én évek óta próbálok beszélni az embereket stílusok használata a Word helyett formátumban ellenőrzések és soha nem kaptam sehol.

snowblind, a nézd meg, már régóta elment.

Ah, hurrá, hogy a helyszínen!! Saját mum'll több mint a hold. Õ volt az zsémbelés nekem, ha volna ezt a módszert, kétségtelenül Megtalálom érkezik hasznos is!

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Word 2007 Kivágás és beillesztés munleyj Office & Applications 0 Október 14, 2009 16:51
Microsoft Office 2007 Word Count kizárása tinkerbell Office & Applications 5 20. május 2009 12:47
Word 2007 Smart Art bug? rockyshred336699 Office & Applications 0 18. április 2008 08:58
Word 2007 súgó robina80 Office & Applications 2 21. január 2008 14:53
Word 2007 Maria Office & Applications 3 10. június 2007 16:34
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.