![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all, Én jelenleg írásban egy munka, amelyet meg kell egy külön Szó nélkül bibliográfia / függelék, stb .. Van amúgy is tudok mondani, hogy a szó nem bizonyos oldalak vagy szakaszok során a wordcount? Ez tényleg iritating miután Szó szót a táblázatban, a bibliográfia, stb .. Én vagyok arra, hogy manuálisan válassza a Minden szakasz akarok számítani, abban a pillanatban, ami biztos vagyok benne, hogy tudod képzelni, hosszú időt vesz igénybe. Köszönöm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Határozottan igen, ez magában foglalja a makro-és írásban meghatározza a számlálás alól.
| |||
| |||
| Snowblind, Did you ever munka ez a probléma el? Én vagyok az azonos kérdés. Kind Regards Mike |
|
| |||
| |||
| A megvitatott http://www.techtalkz.com/microsoft-o...lar-style.html - Jay Freedman utáni megy a szívében mi van szükség. Ha a dokumentum szigorúan használ stílusokat megkülönböztetni szöveg funkció akkor rákattint egy gombra, hogy a teljes szó számít a saját kívánt részhalmazát stílusok is csak a felállítása a gróf makro is őket. Ha a dokumentum nem különböztethető arra lenne szükség, akkor újra gondolkodás. Én évek óta próbálok beszélni az embereket stílusok használata a Word helyett formátumban ellenőrzések és soha nem kaptam sehol. snowblind, a nézd meg, már régóta elment. |
|
| |||
| |||
| Thats zseniális! Nagyon köszönöm Üdvözlettel Mike |
|
| |||
| |||
| igen, ha kiválasztja a kívánt szöveget a gróf, akkor számít rájuk szó, és azt mondja a bal alsó sarokban az Office 2007 EG 97 / 200 szó |
|
| |||
| |||
| Ez elég furcsa volt, az első határozza meg a problémát: "Én vagyok arra, hogy manuálisan válassza a Minden szakasz akarok számítani, abban a pillanatban, ami biztos vagyok benne, hogy tudod képzelni, hosszú időt vesz igénybe.". |
|
| |||
| |||
| aaaa sorry |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Ah, hurrá, hogy a helyszínen!! Saját mum'll több mint a hold. Õ volt az zsémbelés nekem, ha volna ezt a módszert, kétségtelenül Megtalálom érkezik hasznos is!
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Word 2007 Kivágás és beillesztés | munleyj | Office & Applications | 0 | Október 14, 2009 16:51 |
| Microsoft Office 2007 Word Count kizárása | tinkerbell | Office & Applications | 5 | 20. május 2009 12:47 |
| Word 2007 Smart Art bug? | rockyshred336699 | Office & Applications | 0 | 18. április 2008 08:58 |
| Word 2007 súgó | robina80 | Office & Applications | 2 | 21. január 2008 14:53 |
| Word 2007 | Maria | Office & Applications | 3 | 10. június 2007 16:34 |
| Téma eszközök | |
| |