![]() |
|
| |||
| |||
| היי לכולם אני כותב כרגע חתיכת עבודה זה צריך להיות ספציפי למעט המילה לספור Bibliography / נספח, וכו '.. האם יש בכל זאת אני יכול להגיד מילה לא לכלול דפים או חלקים מסוימים, כאשר עושים את wordcount? זה באמת כל מילה iritating צורך לספור את המילים שולחנות Bibliography שלי, וכו '.. אני נתקל כדי לבחור ידנית בכל חלק שאני רוצה לספור ברגע בו כמו שאני בטוח שאתה יכול לדמיין לוקח הרבה זמן. תודה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בהחלט יש, זה כולל כתיבת מאקרו ואת המפרט את דרישת לספור.
| |||
| |||
| Snowblind, האם אי פעם עבודה זו לא בעיה? אני נתקל באותה הבעיה. Kind regards מייק |
|
| |||
| |||
| זה שנדונו בבית http://www.techtalkz.com/microsoft-o...lar-style.html - ג 'יי Freedman של הולכת לכתוב בלב מה הצורך. אם המסמך משתמש rigorously סגנונות להבחין טקסט לתפקד לאחר מכן לחיצה על כפתור כדי לקבל את סך לסמוך על המילה שלך הרצוי משנה של סגנונות הוא רק עניין של הקמת לספור מאקרו כדי לכלול אותם. אם המסמך אינו מפורסם ככה אז הוא היה צריך לחשוב מחדש. אני ביליתי שנים מנסה לדבר אנשים באמצעות סגנונות ב-Word במקום הפורמט שולטת ואני אף פעם לא הגיע לשום מקום. snowblind, לפי המראה של זה, היא ארוכה נעלם. |
|
| |||
| |||
| Thats מבריק! תודה רבה דרישת שלום מייק |
|
| |||
| |||
| כן, אם תבחר את הטקסט שאתה רוצה לספור אותם אז זה נחשב המילים ואומר את היד הפינה השמאלית התחתונה ב-Office 2007 EG 97 / 200 מילים |
|
| |||
| |||
| זה, באפן מוזר די בכך, היה על ההגדרה הראשונית של הבעיה: "אני נתקל כדי לבחור ידנית בכל חלק שאני רוצה לספור ברגע בו כמו שאני בטוח שאתה יכול לדמיין לוקח הרבה זמן.". |
|
| |||
| |||
| aaaa מצטער |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
אה, הידד על מיקום זה!! אזור mum'll להיות על הירח. היא הייתה לי על נדנוד בבית אם יש איזו דרך לעשות זאת, אין ספק, אני מוצא את זה יהיה שימושי גם בא!