mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Office Suites & Applications

Register

Word 2007 Pašalinimas iš Word count

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 16, 2008, 19:50
Naujas Narys

Hi all,

I'm currently raštu dėl darbo, kuris turi būti konkretūs Word count išskyrus Bibliografija / priedėlyje, ir tt .. gabalas

Ar vis tiek galiu pasakyti žodį neįtraukti tam tikrų puslapių ar skyrių, kai daro Wordcount? It's really iritating atsižvelgdamas Word count lentelėse žodžius, mano bibliografija, ir tt ..

Turiu rankiniu būdu pasirinkti kiekvieno skyriaus Noriu skaičiuojamas momentu, kurie, kaip aš tikiu, kad jūs galite įsivaizduoti trunka ilgai.

Ačiū.
Old Balandis 17, 2008, 11:44
Donorų grupės

Tikrai ten yra, ji apima raštu makro ir nurodo skaičiavimo reikalavimas.

Mano sistema: Timas

Procesorius (-iai):
Athlon 64 3500 +
Pagrindinė plokštė:
Asus A8N-VM CSM
RAM atmintis:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Garso plokštė:
Vyšnių RS 6000 m klaviatūra
Kietasis diskas (-ai):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s palaikyti
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitorius (-ai):
SXGA plokščiasis
Operacinė sistema (-os):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Kovas 18, 2009, 17:19
Naujas Narys

Snowblind,
Ar Jums teko kada nors dirbti šią problemą dėmesį?

Turiu tą pačią problemą.

Pagarbiai
Mike
Old Kovas 18, 2009, 17:48
Donorų grupės

Tai aptariama http://www.techtalkz.com/microsoft-o...lar-style.html - Jay Friedman's post eina apie tai, kas reikalinga širdies. Jei dokumentas griežtai naudoja stilių išskirti teksto funkcija tada spustelėdami mygtuką norėdami gauti viso Word count už savo norimą sutrumpinti stilius yra tiesiog sukurti Count makro klausimas įtraukti jas. Jeigu dokumentas yra ne atskirti, kad taip tada ji turės iš naujo galvoti.

Dirbau metus bando kalbėti žmonių naudojant stilių Word formatu, o ne kontrolė ir aš niekada nebuvo niekur.

snowblind, pagal jo išvaizdą, seniai praėjo.
Old Kovas 18, 2009, 18:11
Naujas Narys

Thats brilliant!
ačiū

Linkėjimai
Mike
Old Kovas 21, 2009, 03:35
Narys

Taip, jei pasirinkote tekstą, kurį norite skaičiuoti tada jis tikisi jų žodžiais ir sako, kairiajame apatiniame kampe Office 97 EG 2007 / 200 žodžių
Old Kovas 21, 2009, 04:11
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by rbscooby View Post
Taip, jei pasirinkote tekstą, kurį norite skaičiuoti tada jis tikisi jų žodžiais ir sako, kairiajame apatiniame kampe Office 97 EG 2007 / 200 žodžių
Tai, keista, buvo pradinis apibrėžimo problemą: "Turiu rankiniu būdu pasirinkti kiekvieno skyriaus Noriu skaičiuoti tuo momentu, kurie kaip ir aš, kad jūs galite įsivaizduoti, užima daug laiko.".
Old Kovas 21, 2009, 05:40
Narys

aaaa sorry
Old Kovas 21, 2009, 13:27
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by vietoje View Post
Tai aptariama http://www.techtalkz.com/microsoft-o...lar-style.html - Jay Friedman's post eina apie tai, kas reikalinga širdies. Jei dokumentas griežtai naudoja stilių išskirti teksto funkcija tada spustelėdami mygtuką norėdami gauti viso Word count už savo norimą sutrumpinti stilius yra tiesiog sukurti Count makro klausimas įtraukti jas. Jeigu dokumentas yra ne atskirti, kad taip tada ji turės iš naujo galvoti.

Dirbau metus bando kalbėti žmonių naudojant stilių Word formatu, o ne kontrolė ir aš niekada nebuvo niekur.

snowblind, pagal jo išvaizdą, seniai praėjo.

Ak, Cheers už šią vietą! Mano mum'll būti per mėnulis. Ji buvo kibimas ne apie mane, jei yra kokių nors tai padaryti taip, be abejo, aš jį rasti dar beje irgi!

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.