![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi all, I'm currently raštu dėl darbo, kuris turi būti konkretūs Word count išskyrus Bibliografija / priedėlyje, ir tt .. gabalas Ar vis tiek galiu pasakyti žodį neįtraukti tam tikrų puslapių ar skyrių, kai daro Wordcount? It's really iritating atsižvelgdamas Word count lentelėse žodžius, mano bibliografija, ir tt .. Turiu rankiniu būdu pasirinkti kiekvieno skyriaus Noriu skaičiuojamas momentu, kurie, kaip aš tikiu, kad jūs galite įsivaizduoti trunka ilgai. Ačiū. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tikrai ten yra, ji apima raštu makro ir nurodo skaičiavimo reikalavimas.
| |||
| |||
| Snowblind, Ar Jums teko kada nors dirbti šią problemą dėmesį? Turiu tą pačią problemą. Pagarbiai Mike |
|
| |||
| |||
| Tai aptariama http://www.techtalkz.com/microsoft-o...lar-style.html - Jay Friedman's post eina apie tai, kas reikalinga širdies. Jei dokumentas griežtai naudoja stilių išskirti teksto funkcija tada spustelėdami mygtuką norėdami gauti viso Word count už savo norimą sutrumpinti stilius yra tiesiog sukurti Count makro klausimas įtraukti jas. Jeigu dokumentas yra ne atskirti, kad taip tada ji turės iš naujo galvoti. Dirbau metus bando kalbėti žmonių naudojant stilių Word formatu, o ne kontrolė ir aš niekada nebuvo niekur. snowblind, pagal jo išvaizdą, seniai praėjo. |
|
| |||
| |||
| Thats brilliant! ačiū Linkėjimai Mike |
|
| |||
| |||
| Taip, jei pasirinkote tekstą, kurį norite skaičiuoti tada jis tikisi jų žodžiais ir sako, kairiajame apatiniame kampe Office 97 EG 2007 / 200 žodžių |
|
| |||
| |||
| Tai, keista, buvo pradinis apibrėžimo problemą: "Turiu rankiniu būdu pasirinkti kiekvieno skyriaus Noriu skaičiuoti tuo momentu, kurie kaip ir aš, kad jūs galite įsivaizduoti, užima daug laiko.". |
|
| |||
| |||
| aaaa sorry |
|
| |||
| |||
| Citata:
Ak, Cheers už šią vietą! Mano mum'll būti per mėnulis. Ji buvo kibimas ne apie mane, jei yra kokių nors tai padaryti taip, be abejo, aš jį rasti dar beje irgi!
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |