![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all, Es šobrīd rakstot gabalu darbu, kas ir noteiktu vārdu skaitu, izņemot bibliogrāfija / papildinājumu, utt .. Vai ir vienalga es nevaru pateikt vārdu neiekļaut atsevišķas lappuses vai nodaļās, veicot wordcount? Tas ir patiešām iritating ņemot vārdu skaits tabulās vārdiem, mans bibliogrāfija, utt .. Es esmu, kam manuāli izvēlēties katras sadaļas es gribu pieskaitīt pie brīdis, kas, kā es esmu pārliecināts, ka varat iedomāties, ņem ilgi. Pateicība. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Noteikti ir, tas ir saistīts rakstot makro un norādot uzskaites prasībām.
| |||
| |||
| Snowblind, Vai tu kādreiz darbā šo problēmu out? Es esmu, kam pašu jautājumu. Kind Regards Mike |
|
| |||
| |||
| Tas ir apspriests http://www.techtalkz.com/microsoft-o...lar-style.html - Jay Armanoviča amats iet uz sirdi par to, kas nepieciešams. Ja dokuments stingri izmanto stilus atšķirt teksta funkcija pēc tam noklikšķinot uz pogas, lai iegūtu kopējo vārdu skaits Jūsu vēlamo apakškopu stilu ir tikai jautājums, ar ko izveido skaits makro, lai tos ietvert. Ja dokuments nav jānošķir šādā veidā, tad tā būtu nepieciešama jauna domāšana. Es pavadīju gados mēģina runāt cilvēku, izmantojot stilus Word, nevis formāts kontroles un es nekad got jebkur. snowblind, ar izskatu tā, ir sen pagājis. |
|
| |||
| |||
| Tas ir izcili! thanks so much Sveicieni Mike |
|
| |||
| |||
| jā, ja izvēlaties tekstu, kuru vēlaties, lai saskaitītu, tad tas plāno tos vārdus un saka apakšējā kreisajā stūrī 2007 EG 97 office / 200 words |
|
| |||
| |||
| Tas, savādi nepietiek, bija sākotnējā definīcija problēmu: "Es esmu, kam manuāli izvēlēties katras sadaļas es gribu pieskaitīt pie brīdis, kas, kā es esmu pārliecināts, ka varat iedomāties, ņem ilgi.". |
|
| |||
| |||
| aaaa sorry |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Ah, cheers šim spot! Mans mum'll pārlieku mēness. Viņa ir bijusi nagging at me about ja ir kāds veids, kā to izdarīt, bez šaubām, es uzskatu par nonāk ērts too!
![]() |
|
| Bookmarks |