![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi all, Jestem obecnie piśmie fragment pracy, który musi być konkretny wyraz liczyć wyłączeniem bibliografia / dodatek, itp. .. Czy mimo to mogę powiedzieć słowo nie obejmują niektórych stron lub sekcji Podczas wordcount? It's really iritating posiadające słów słów w tabelach, moja bibliografia, itp. .. Mam ręcznie wybrać każdej sekcji chcę liczony w momencie, które jak ja, czy możesz sobie wyobrazić, zajmuje dużo czasu. Dzięki. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zdecydowanie nie ma, to wymaga pisania makr i określając liczenia wymogu.
| |||
| |||
| Snowblind, Czy kiedykolwiek ten problem w pracy? Mam ten sam problem. Kind Regards Mike |
|
| |||
| |||
| Jest to omówione w http://www.techtalkz.com/microsoft-o...lar-style.html - Jay Freedman Postindustrialne jedzie do centrum, co jest potrzebne. Jeśli dokument konsekwentnie używa stylów odróżnić tekst funkcję, a następnie klikając przycisk, aby uzyskać całkowitą słowo liczyć na własne pożądanych podzestaw stylów jest tylko kwestią utworzenia liczyć makro do nich. Jeśli dokument nie jest w ten sposób odróżnić następnie musiałaby ponownie myślenia. Spędziłem rok próbuje mówić do ludzi przy użyciu stylów w formacie Word zamiast kontroli i nigdy nie ma nigdzie. Snowblind przez jej wygląd, jest długi poszedł. |
|
| |||
| |||
| Thats brilliant! thanks so much Pozdrowienia Mike |
|
| |||
| |||
| Nawet jeśli zaznacz tekst, który chcesz liczyć, to liczy się ich słów i mówi w lewym dolnym rogu na Office 2007 EG 97 / 200 słów |
|
| |||
| |||
| , Że na tyle dziwnie, był pierwszą definicję problemu: "Mam do ręcznie wybrać każdej sekcji chcę liczony w momencie, które jak ja, czy możesz sobie wyobrazić, zajmuje dużo czasu.". |
|
| |||
| |||
| aaaa przepraszam |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Ach, cheers na tym miejscu! Moje mum'll się w księżyc. Ona miała na mnie dokuczliwy o ile nie było w żaden sposób tego, żadnych wątpliwości, I'll find it coming in handy too!
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Zakładki |