mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Office Suites & Aplicatii

Register

Word 2007, cu excepţia de pagini de la cuvântul conta

Reply

Thread Tools
Old 16 aprilie 2008, 19:50
Noile state Group

Default Word 2007, cu excepţia de pagini de la cuvântul conta

Bună tuturor,

Am scris, în prezent, o lucrare pe care trebuie sa fie un cuvant anume conta exclusiv bibliografie / apendice, etc ..

Există oricum pot spune cuvântul nu, pentru a include anumite pagini sau secţiuni atunci când faci wordcount? Este adevărat iritating având cuvântul conta cuvinte în tabele, mi bibliografie, etc ..

Sunt de a selecta manual fiecare secţiune Vreau în considerare în momentul în care sunt sigur ca iti poti imagina ia o perioadă lungă de timp.

Mulţumesc.
Old 17 aprilie 2008, 11:44
Grupul de donator

Cu siguranţă nu există, ea implică o macrocomandă scris şi în care se specifică de numărare cerinţă.

Sistemul meu: Tim

Procesor (e):
Athlon 64 3500 +
Plăci de bază:
Asus A8N-VM CSM
Memorie RAM:
Pirat PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Placă de sunet:
Cherry RS 6000 M tastatură
Hard Drive (e):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s susţină
Optical Drive (e):
Samsung DVD-ROM-ul TS-H352
Cauza / PSU:
Thermaltake Soprana
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA cu ecran plat
Sistem de operare (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 18 martie 2009, 17:19
Noile state Group

Snowblind,
Te-ai de lucru la această problemă?

Sunt cu aceeaşi problemă.

Cu respect
Mike
Old 18 martie 2009, 17:48
Grupul de donator

Este discutat la http://www.techtalkz.com/microsoft-o...lar-style.html - Jay Freedman post merge la inima a ceea ce este necesar. În cazul în care documentul în mod riguros utilizează stiluri de a face distincţia text funcţie apoi faceţi clic pe un buton pentru a obţine în total cuvânt conta pentru propria dvs. dorit subset de stiluri este doar o chestiune de înfiinţare a conta macro, pentru a le include. Dacă documentul nu este distins asa, atunci ea ar avea nevoie de re-gândire.

Mi-am petrecut ani încerc să vorbesc oamenii în folosind stiluri în Word în loc de formatul de control şi niciodată n-am ajuns nicaieri.

snowblind, de a uita de el, este mult timp plecat.
Old 18 martie 2009, 18:11
Noile state Group

Thats genial!
Multumesc mult

Cu respect
Mike
Old 21st Mar 2009, 03:35
Grupul de stat

Da, dacă selectaţi textul pe care doriţi să-l apoi contează cuvinte şi spune-le în jos în colţul din stânga de pe Office 2007 EG 97 / 200 de cuvinte
Old 21st Mar 2009, 04:11
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de rbscooby View Post
Da, dacă selectaţi textul pe care doriţi să-l apoi contează cuvinte şi spune-le în jos în colţul din stânga de pe Office 2007 EG 97 / 200 de cuvinte
Asta, oddly de ajuns, a fost iniţial de definire a problemei: "Eu sunt de a selecta manual fiecare secţiune Vreau în considerare în momentul în care sunt sigur ca iti poti imagina ia o perioadă lungă de timp.".
Old 21st Mar 2009, 05:40
Grupul de stat

aaaa scuze
Old 21st Mar 2009, 13:27
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de la faţa locului View Post
Este discutat la http://www.techtalkz.com/microsoft-o...lar-style.html - Jay Freedman post merge la inima a ceea ce este necesar. În cazul în care documentul în mod riguros utilizează stiluri de a face distincţia text funcţie apoi faceţi clic pe un buton pentru a obţine în total cuvânt conta pentru propria dvs. dorit subset de stiluri este doar o chestiune de înfiinţare a conta macro, pentru a le include. Dacă documentul nu este distins asa, atunci ea ar avea nevoie de re-gândire.

Mi-am petrecut ani încerc să vorbesc oamenii în folosind stiluri în Word în loc de formatul de control şi niciodată n-am ajuns nicaieri.

snowblind, de a uita de el, este mult timp plecat.

Ah, noroc pentru că Spot!! My mum'll fi pe Lună. Ea a fost la mine despre sâcâială dacă nu a existat nici un fel de a face acest lucru, am nici o îndoială, vom gasi vine la îndemână în prea!

Register

Marcaje