![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună tuturor, Am scris, în prezent, o lucrare pe care trebuie sa fie un cuvant anume conta exclusiv bibliografie / apendice, etc .. Există oricum pot spune cuvântul nu, pentru a include anumite pagini sau secţiuni atunci când faci wordcount? Este adevărat iritating având cuvântul conta cuvinte în tabele, mi bibliografie, etc .. Sunt de a selecta manual fiecare secţiune Vreau în considerare în momentul în care sunt sigur ca iti poti imagina ia o perioadă lungă de timp. Mulţumesc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cu siguranţă nu există, ea implică o macrocomandă scris şi în care se specifică de numărare cerinţă.
| |||
| |||
| Snowblind, Te-ai de lucru la această problemă? Sunt cu aceeaşi problemă. Cu respect Mike |
|
| |||
| |||
| Este discutat la http://www.techtalkz.com/microsoft-o...lar-style.html - Jay Freedman post merge la inima a ceea ce este necesar. În cazul în care documentul în mod riguros utilizează stiluri de a face distincţia text funcţie apoi faceţi clic pe un buton pentru a obţine în total cuvânt conta pentru propria dvs. dorit subset de stiluri este doar o chestiune de înfiinţare a conta macro, pentru a le include. Dacă documentul nu este distins asa, atunci ea ar avea nevoie de re-gândire. Mi-am petrecut ani încerc să vorbesc oamenii în folosind stiluri în Word în loc de formatul de control şi niciodată n-am ajuns nicaieri. snowblind, de a uita de el, este mult timp plecat. |
|
| |||
| |||
| Thats genial! Multumesc mult Cu respect Mike |
|
| |||
| |||
| Da, dacă selectaţi textul pe care doriţi să-l apoi contează cuvinte şi spune-le în jos în colţul din stânga de pe Office 2007 EG 97 / 200 de cuvinte |
|
| |||
| |||
| Asta, oddly de ajuns, a fost iniţial de definire a problemei: "Eu sunt de a selecta manual fiecare secţiune Vreau în considerare în momentul în care sunt sigur ca iti poti imagina ia o perioadă lungă de timp.". |
|
| |||
| |||
| aaaa scuze |
|
| |||
| |||
| Citat:
Ah, noroc pentru că Spot!! My mum'll fi pe Lună. Ea a fost la mine despre sâcâială dacă nu a existat nici un fel de a face acest lucru, am nici o îndoială, vom gasi vine la îndemână în prea!
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
![]() |
|
| Marcaje |