![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj všetkým,
Já jsem v súčasnosti písomne kus práce, ktorá má byť konkrétne slovo počítať okrem bibliografia / dodatok, atď .. Existuje napriek tomu nemôžem povedať slovo nesmie obsahovať určité stránky alebo sekcie, keď robí wordcount? Je to naozaj iritating s slov slová v tabuľkách, môj bibliografia atď .. Já jsem s ručne vybrať jednotlivé sekcie Chcem počítajú vo chvíli, ktorá, ako som si istý, že dokážete predstaviť trvá dlho. Vďaka. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Určite existuje, to znamená písanie makier a uvedením uskutočnia požiadavku.
|
|||
|
|||
|
Snowblind,
Mali ste niekedy prácu tohto problému ven? Mám rovnaký problém. Kind regards Mike |
|
|
|||
|
|||
|
Je prediskutoval na http://www.techtalkz.com/microsoft-o...lar-style.html - Jay FREEDMAN na post ide k jadru toho, čo je potreba. Ak dokument dôsledne používa štýly rozlišovať textové funkcie potom kliknutím na tlačidlo sa dostanete celkom slov pre vlastné adovanú podskupine štýlov je len otázkou nastavenia počítať makro patrí k nim. Ak dokument nie odlíšené tak, potom by bolo potrebné re-myslenia.
Strávil som roky snaží hovoriť ľudí pomocou štýlov v aplikácii Word namiesto formáte kontrol a já nikdy nikde. Snowblind, podľa vzhľadu, je dávno preč. |
|
|
|||
|
|||
|
To je skvelý!
díky moc Pozdravy Mike |
|
|
|||
|
|||
|
Avšak ak ste si vybrali text, ktorý chcete počítať, potom sa počíta nich slová a hovorí v ľavom dolnom rohu na kancelárske 2007 EG 97 / 200 slov
|
|
|
|||
|
|||
|
To, kupodivu, bol pôvodný vymedzení problému: "Ja som s ručne vybrať jednotlivé sekcie Chcem počítajú vo chvíli, ktorá, ako som si istý, môžete si trvá dlhú dobu.".
|
|
|
|||
|
|||
|
aaaa ľúto
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citácia:
Ach, sláva, že Spot! Moja mum'll byť viac ako mesiac. Ona to bola hlodavá na mňa asi bolo, ak akýmkoľvek spôsobom, ako to dosiahnuť, Nepochybujem o tom, budem hľadať to prišlo vhod aj!