![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво свима, Ја сам тренутно писања дело које треба бити одређено Уорд цоунт искључујући библиографија / додатку, итд .. Има ли било како ја могу рећи реч не укључују одређене странице или делове када радиш у уордцоунт? То је заиста реч иритатинг власништво гроф речи у табелама, мој библиографија, итд .. Им 'имајући ручно изабрати сваки део Желим броје у тренутку, као што сам сигуран можете замислити траје дуго времена. Хвала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дефинитивно постоји, то укључује писања макро и наводећи рачунајући услов.
| |||
| |||
| Сноублинд, Јесте ли икада радити овај проблем оут? Ја сам исту проблематику. Кинд Регардс Мајк |
|
| |||
| |||
| То је објашњено на хттп://ууу.тецхталкз.цом/мицрософт-о...лар-стыле.хтмл - Јаы Фреедман пост иде на срце оно што је потребно. Ако је документ строго користи стилове да бисте разликовали текст функција затим кликом на дугме да бисте добили укупан реч рачунати за сопствене жељени подскуп стилова је само питање поставило се рачунати на укључивање макро њих. Ако документ није одликује тај начин то треба поново размишљање. Године провео сам покушавајући људе у разговор коришћењем стилова у Уорд формату уместо контроле и никада нисам добио нигде. сноублинд по изглед то је давно отишао. |
|
| |||
| |||
| Тај генијални! хвала пуно Поздрави Мајк |
|
| |||
| |||
| Чак и ако изаберите текст који желите рачунати тачкама онда их речима и каже у доњем левом углу руком на Оффице 2007 ЕГ 97 / 200 речи |
|
| |||
| |||
| Да, доста необично, био је иницијални дефиниција проблема: "Ја сам који се ручно изабрати сваки део Желим броје у тренутку, као што сам сигуран можете замислити траје дуго времена.". |
|
| |||
| |||
| ааааа жао |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Ах, за то Спот наздравље! Мој мум'лл бити старији од месец. Она је закерајући ме ако има је било који начин за то, никакве сумње да ћу га пронаћи долазе у руци превише!